Răzvan Burleanu a explicat poza din Qatar, cu starurile din fotbal: „Au fost studenții mei”

Ce căuta Răzvan Burleanu în Qatar, alături de Ronaldo, Cafu și Carlos? Șeful FRF a oferit un răspuns care a provocat noi glume.

23 dec. 2022, 18:34
Răzvan Burleanu a explicat poza din Qatar, cu starurile din fotbal: „Au fost studenții mei”

Imaginea cu Răzvan Burleanu de la Campionatul Mondial, în care apare cu marile staruri din fotbal, a stârnit o mulțime de controverse în social media. Internauții au făcut o mulțime de glume pe marginea acestui subiect. Unii au susținut că șeful FRF este „intrusul”, deci în plus, în acel peisaj, alții au reacționat virulent.

Cele mai importante staruri din fotbal, precum David Beckham, Ronaldo Nazario, Roberto Carlos și Cafu, respectiv oficiali de la FIFA și UEFA, precum Gianni Infantino, au fost prezenți în tribunele din Qatar, pentru a urmări meciurile din cadrul Campionatului Mondial 2022.

 

Răzvan Burleanu ar fi fost profesorul lui Ronaldo, Cafu și Carlos

 

Printre numele uriașe s-a strecurat și românul de la FRF, Răzvan Burleanu, o apariție de-a dreptul surprinzătoare. Într-o conferință de presă, oficialul de la Federație a declarat că are o relație foarte apropiată cu multe dintre numele mari din sportul „rege”. Pentru unii, Burleanu a susținut prelegeri, în calitate de „lector”.

„Cu câțiva dintre ei am o relație foarte apropiată, pe unii i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector, iar ei au fost studenți. Am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Silva.

Deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu. Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, a declarat Răzvan Burleanu.

După apariția fotografiei controversate, Răzvan Burleanu a fost criticat de mai mulți oameni de fotbal din România, care l-au acuzat că „s-a băgat” intenționat în poză și că, de fapt, nici nu știe cine au fost marile glorii ale Braziliei.