Răzvan Fodor, dezvăluiri despre boala de care suferă. Cum a rezistat la Asia Express: „Aveam mereu la mine o injecţie cu adrenalină”

Răzvan Fodor a participat la Asia Express împreună cu cheful Sorin Bontea. Puţini ştiu că actorul suferă de o boală, pe care trebuie să o ţină sub control.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 14:18
Răzvan Fodor, dezvăluiri despre boala de care suferă. Cum a rezistat la Asia Express: „Aveam mereu la mine o injecţie cu adrenalină”

Răzvan Fodor suferă de o afecțiune cât se poate de serioasă, ce i-ar fi putut pune viața în pericol, de astm. Din pricina acestei boli a trebuit să facă o înțelegere specială cu şefii de la Antena 1.

Citeşte şi: CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cel mai bine păzit secret. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro?

Fostul prezentator a dorit să știe că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil, ceea ce s-a şi întâmplat.

Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit libertatea.ro.

Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. r.: boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a mai dezvăluit, Răzvan Fodor, înainte de marea finală.

Răzvan Fodor, probleme cu fiica lui după întoarcerea din Asia Express

După întoarcerea din Asia Express, Răzvan Fodor a dezvăluit că fetiţa lui a fost cea mai afectată de plecarea lui în concurs. Lipsa tatălui ei din sânul familiei pentru o perioadă atât de mare a fost imposibil de înțeles pentru Diana, motiv pentru care a dezvoltat o serie de ticuri anxioase.

Citeşte şi: Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cadou pentru Bontea şi Fodor, după ce au fost eliminate de la Asia Express

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea formează una dintre cele mai amuzante echipe din show-ul de televiziune Asia Express. Cei doi s-au confruntat cu multe provocări atât în concurs, cât şi la întoarcere. Dacă Sorin a avut parte de mai multă înţelegere din partea copiilor, dat fiind faptul că aceşti sunt deja destul de mari încât să înţeleagă, se pare că Răzvan a întâmpinat dificutăţi cu fiica sa, Diana. 

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă”, a spus Fodor.