Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. „Am fost departe unul de altul”

Irina Fodor a plecat în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru America Express 2024, iar soţul ei, Răzvan Fodor, a condus-o la aeroport. Prezentatoarea TV va lipsi de acasă două luni de zile.

24 mai 2023, 21:39
Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. „Am fost departe unul de altul”
Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. "Am fost departe unul de altul"

Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. Răzvan Fodor a fost copleșit de emoții, mai ales că nu este prima dată când soția sa pleacă cu lunile de acasă. Cântărețul le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare, cum a decurs momentul din această dimineață, când a condus-o pe Irina, aleasa inimii lui la aeroport.

Citeşte şi: Irina Fodor, în mare pericol în timpul filmărilor pentru America Express: „Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă! Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a fost mesajul pe care Răzvan Fodor l-a publicat pe Instagram.

Citeşte şi: Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării: „Viaţa noastră s-a dus, s-a terminat”

Irina Fodor, prezentatoare America Express, ediția a doua, apare în fotografia postată de soţulei înconjurată de valize. „În depărtare se arată… Drumul Soarelui! Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express! Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților!”, a transmis Irina Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)