Reacția incredibilă a unui Husky atunci când a văzut oameni costumați de Halloween. Vezi clipul care a stârnit hohote de râs în mediul online

O filmare cu un cățel care se sperie de un om costumat cu ocazia Halloween a devenit virală și i-a amuzat pe internauții de pretutindeni.

26 oct. 2021, 23:13
Reacția incredibilă a unui Husky atunci când a văzut oameni costumați de Halloween. Vezi clipul care a stârnit hohote de râs în mediul online

O filmare cu un cățel care se sperie de un om costumat cu ocazia Halloween a devenit virală și i-a amuzat pe internauții de pretutindeni.

În fiecare an, în preajma zilei de 31 octombrie se sărbătorește Halloween-ul, o sărbătoare europeană la origine, dar care a ajuns în toate colțurile lumii.

În filmarea care a făcut furori pe internet, o stăpână își plimba liniștită cățelul pe stradă. La un moment dat, aproape de casă, patrupedul a zărit un om îmbrăcat în fantomă. S-a oprit instant și s-a uitat lung la persoana stranie din fața lui. Apoi, după câteva secunde, și-a luat inima în dinți și a mai făcut câțiva pași, la insistențele stăpânei.

Citiți și Tradiții de Halloween 2021. Superstițiile și legendele care îți vor da fiori. Ce e bine să faci în noaptea când „cerurile se deschid”

Văzând că fantoma din fața lui nu dădea niciun semn de plecare, câinele a încercat să părăsească locul, însă stăpâna îl tot încuraja să meargă în față. „Haide, hai să mergem”, i-a spus ea în repetate rânduri.

Clipul video i-a amuzat pe toți cei care l-au privit și a strâns mii de aprecieri în online.

Cum arată un cățel vorbitor. Stăpâna le-a dovedit internauților că patrupedul știe să salute în engleză VIDEO

Imaginile cu cățelul vorbitor au făcut înconjurul internetul. Utilizatorii au fost plăcut impresionați și au mărturisit că nu au mai văzut în viața lor un astfel de patruped.

Un cățel de opt ani a început să-i spună stăpânului său de nenumărate ori „hello” cu accent englezesc.

Fuggers, care locuiește în Bedford alături de stăpâna lui, Shana Gilbert, a fost filmat de aceasta în timp ce a scos niște sunete ciudate, prin care părea că spune „bună”.

Filmarea cu cățelul Chihuahua a ajuns virală pe internet. Pe Tik Tok a primit 2,4 milioane de aprecieri din partea iubitorilor de animale.

Citiți și Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare: „Cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei”

„Mă bucuram de un moment de relaxare, mă uitam la un film și mâncam snackuri. Fuggers a vrut să se urce pe canapea, dar nu putea, așa că am început să-l filmez fiindcă era amuzant. Chiar atunci am auzit că a spus „bună”. Am râs câteva minute, l-am salutat înapoi, apoi l-am urcat pe canapea și i-am oferit un Dorito”, a spus Shana, potrivit Mirror.

Considerând că e o filmare amuzantă, Shana a postat-o pe Tik Tok și s-a dus la culcare. A doua zi s-a trezit cu zeci de mii de notificări pe telefon. Clipul devenise deja viral.

@pawmasterdoggroomingWait til the end ##chihuahua ##talkingdogsoftiktok ##talkingdog ##hello ##english ##englishaccent ##fugly ##fuglyfugly ##dogsoftiktok ##dog♬ original sound – Pawmaster Dog Grooming