Reacția Lidiei Buble când a fost întrebată dacă s-a logodit cu Horațiu Nicolau. ”E mai mult decât aș fi visat vreodată”

Lidia Buble este o artistă apreciată de români, mai ales pentru că are și un timbru vocal minunat, dar și o frumusețe naturală. Nu de mult, cântăreața a recunoscut că are o relație cu afaceristul Horațiu Nicolau. Cum se înțeleg cei doi după trei ani de relație, vezi în rândurile următoare.

20 feb. 2024, 12:49

Lidia Buble este o artistă apreciată de români, mai ales pentru că are și un timbru vocal minunat, dar și o frumusețe naturală. Nu de mult, cântăreața a recunoscut că are o relație cu afaceristul Horațiu Nicolau.

Cum se înțeleg cei doi după trei ani de relație, vezi în rândurile următoare.

Citește și Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Ce meserie avea când a venit de la Deva în Bucureşti 

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară.

Frumoasa Lidia a fost dintotdeauna discretă când a venit vorba despre viața personală, însă, de data aceasta, diva a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Horațiu Nicolau.

Invitată în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Lidia Buble a venit cu un inel pe deget pe care Lili Sandu l-a observat din prima clipă, mai ales că semăna cu unul de logodnă.

Se pare că Lidia Buble a primit de la milionar un inel fabulos, anul trecut, cu ocazia zilei sale de naștere, atunci când a împlinit 30 de ani.

Pentru Lidia Buble, singura dintre surori necăsătorită sau logodită, a apărut încet presiunea, fiindcă artista este asaltată de întrebarea de care fuge orice femeie, și anume, ”Când te măriți?”.

”E mai mult decât aș fi visat vreodată”

La ”Vorbește lumea”, Lidia Buble a povestit istoria inelului de pe mâna ei, după ce Lili Sandu a suspectat că este un solitare.

Lili Sandu i-a spus: „Dă-ne o veste!”, iar răspunsul artistei a fost următorul:

„A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru logodnă”, a fost discuția dintre cele două vedete.

Cât despre povestea de dragoste dintre ea și Horațiu Nicolau, Lidia a mărturisit că nu își poate dori mai mult.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a mai povestit Lidia Buble.

Citește și Lidia Buble, în culmea fericirii! Iubitul său milionar cu 30 de ani mai în vârstă i-a pus inelul pe deget

Nu de mult, tot artista a spus că în ultimii ani este mult mai fericită și că Dumnezeu este în continuare alături de ea, indiferent de alegerile făcute.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a spus artista, potrivit Digi FM.