ATAC TERORIST FRANŢA. REACŢIA lui Dacian Cioloş, după ATENTATELE din Paris: Sunt profund şocat VIDEO

ATAC TERORIST FRANŢA. Premierul desemnat Dacian Cioloș s-a declarat, sâmbătă, "profund șocat de atentatele teribile" de la Paris și a apreciat că acestea reprezintă încă o dovadă că trebuie făcut mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale.

14 nov. 2015, 06:39

„Sunt profund șocat de atentatele teribile de la Paris. Din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale. Condoleanțe familiilor lovite și putere răniților care se luptă să supraviețuiască”, a scris Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

ATAC TERORIST FRANŢA. Masacru terorist la Paris, peste 140 de oameni au fost ucişi şi 200 au fost răniţi în mai multe atentate care s-au produs într-o sală de concerte, altul lângă Stade de France ,iar celelalte în mai multe magazine şi restaurante. În sala de spectacole Bataclan, teroriştii au tras în plin în mulţime, acolo s-au produs şi cele mai multe victime, in jur de 100 de morţi.

TEROARE ÎN FRANŢA: Peste 120 de morţi după multiple atacuri teroriste. STARE DE URGENŢĂ în toată ţara UPDATE

Preşedintele Francois Holande, care asista la meciul de fotbal Franţa-Germania a fost evacuat de urgenţă. Franţa şi-a inchis frontierele, nimeni nu mai are voie să iasă din ţară.

Cel puţin opt terorişti au comis atacurile, arată primele date, 7 dintre aceştia au murit după ce s-au aruncat în aer. În cursul atentatelor, teroriştii au strigat Allah e mare şi au spus că atacurile sunt o pedeapsă pentru acţiunile franţei în Siria.

Vezi şi: ATAC TERORIST FRANŢA: Starea de urgenţă, o procedură foarte rară creată în timpul Războiului din Algeria