Reacţia lui Orban după ce Firea vrea să-l cheme la raport. „Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul provocat în Bucureşti”

Ludovic Orban i-a dat replica Gabrielei Firea, după ce prim-vicepreşedintele PSD a anunţat că social-democraţii vor să-l cheme pe premier la raport în Parlament pentru a da explicaţii despre proiectul de buget pe 2021. Şeful Executivului a precizat că fostul primar general al Capitalei "ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile “nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 19:05
Reacţia lui Orban după ce Firea vrea să-l cheme la raport. „Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul provocat în Bucureşti”

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, la Constanţa, despre declaraţiile Gabrielei Firea care a menţionat că şeful Executivului va fi chemat în Parlament pentru a da explicaţii despre buget.

„Doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei şi sfatul pe care i l-am dat astăzi primarului general ales a fost acela să facă un audit foarte serios la Primăria Capitalei care a fost lăsată plină de datorii de fostul primar general în condiţiile în care bucureştenii nu au simţit aproape nimic de pe urma mandatului de patru a fostului primar general.

Eu cred că doamna ar trebui să reflecteze la aceste lucruri, la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului, la cheltuielile nesăbuite făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului în societăţi care nu au niciun fel de utilitate pentru binele public al Bucureştiului şi în alte cheltuieli iresponsabile pe care le-a declanşat fără să aibă resursele financiare necesare. În privinţa legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie”, a declarat Orban, conform News.ro.

Firea: „PSD a decis să îl cheme la raport pe Ludovic Orban în Parlament privind proiectul de buget pe anul viitor”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că liderii PSD au decis să-l cheme la raport pe premierul Ludovic Orban în Parlament.

„Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021”, a menţionat Firea.

Sorin Grindeanu: „Singura preocupare a găştii care conduce România este organizarea alegerilor”