Reacția lui Ruby, după ce internauții au asaltat-o cu întrebări legate de presupusa sarcină. ”Leșin de râs”

Recent, Ruby a atras atenția asupra ei, mai ales după ce a pus câteva kilograme, care nu îi vin tocmai rău! La fel de frumoasă, Rubina a postat câteva fotografii pe Instagram, într-o ținută verde. Pe lângă frumusețea sa, fanii au observat și un alt detaliu, și anume, burtica vedetei, care pare puțin cam mare, după spusele lor. Vezi mai jos cum a reacționat vedeta, când a fost întrebată dacă este însărcinată.

05 mart. 2024, 14:44

Recent, Ruby a atras atenția asupra ei, mai ales după ce a pus câteva kilograme, care nu îi vin tocmai rău! La fel de frumoasă, Rubina a postat câteva fotografii pe Instagram, într-o ținută verde.

Citește și Ruby a ajuns la închisoare. Primele imagini din penitenciar: „Ce fac eu acum e ilegal”

Pe lângă frumusețea sa, fanii au observat și un alt detaliu, și anume, burtica vedetei, care pare puțin cam mare, după spusele lor.

Ruby, în vârstă de 35 de ani, și-a dedicat viața carierei sale, însă nu se poate plânge nici pe planul amoros.

Vedeta are o relație bazată pe iubire de foarte mulți ani, și, evident, fanii se întreabă și când va face un copil. Rubina are o carieră de apreciat în muzică, mai ales că multe dintre piesele ei au fost difuzate pe toate posturile de muzică sau la radio.

De 12 ani are o relație cu Robert, alături de care nu a mai apărut în public de multă vreme. Chiar și așa, artista a trezit suspiciuni cu cele mai recente poze, astfel că fanii au speculat că e însărcinată.

Îmbrăcată într-o ținută verde, compusă din fustă și pulover, artista a apărut cu burta la vedere.

„Mi-e foarte drag să mă gândesc de fiecare dată la Alex și foarte greu să îmi exprim recunoștința pe care i-o port. Dacă el acum zece ani nu ar fi zis, Claudițo, haide să îți dau eu piesa de care ai nevoie, poate nu chiar cu cuvintele astea, dar cu apelativul ăsta, eu astăzi nu aș fi fost aici să răspund acestui interviu și să ajung să cânt chiar cu el, omul care m-a făcut om mare”, dezvăluia artista despre relația cu cântărețul într-un interviu pentru Pro TV.

”Leșin de râs”

Dacă mereu s-a lăudat cu cariera ei, diva a încercat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

„Bine că nu sunt singura care crede că Ruby este însărcinată! ”, „Este însărcinată, cu siguranță, se vede după burtică și după sclipirea ei!”, „Sarcină ușoară”, „Vine bebe? sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Cați bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o bere deținută de tatăl lui Ruby

Ruby a remarcat comentariile fanilor pe Instagram și a negat speculațiile, spune că nu e însărcinată.

„Citesc comentariile și leșin de ras, sunt doar grăsuță să știți”, a fost răspunsul divei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)