Reacţia lui Victor Ponta după ce Pro România a înregistrat cea mai mare creştere în sondaje în timpul pandemiei

Un sondaj realizat de IMAS arată că Pro România, partidul condus de Victor Ponta, a ajuns la 11,2%, cea mai mare creștere din această perioadă. Fostul premier afirmă că oamenii au înțeles faptul că Pro România vine cu soluții clare și concrete, acesta fiind motivul pentru care partidul pe care îl conduce câştigă încrederea cetăţenilor.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 10:50
Reacţia lui Victor Ponta după ce Pro România a înregistrat cea mai mare creştere în sondaje în timpul pandemiei

„ProRomania a reusit in aceasta perioada sa fie vocea consecventa si curajoasa a „oamenilor liberi” – a Opozitiei fata de greselile Presedintelui Iohannis si de abuzurile, prostiile si coruptia Guvernului PNL Orban !

Suntem insa foarte constient ca nu este deloc suficient! Acum este important sa prezentam solutii concrete si eficiente pentru combaterea efectelor Crizei Economice – pentru sprijinirea romanilor si a firmelor romanesti – pentru evitarea tragediei din 2010 si pentru repornirea economie – pentru o politica de echitate sociala ! Doar asa vom trece de la „vocea Opozitiei” la „alternativa adevarata” !

Suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Tăriceanu susţine că România este pe ultimul loc în Europa ca pondere a ajutoarelor pentru relansarea economiei. „E o brambureală”