REACŢIA preşedintelui Băsescu după ce fiica lui Bercea l-a acuzat că a luat bani de la Mircea Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a reacţionat după ce Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a declarat marţi, la Curtea de Apel Constanţa, că Traian Băsescu a primit bani de la Mircea Băsescu.

RomaniaTV.net
22 iul. 2014, 14:56
REACŢIA preşedintelui Băsescu după ce fiica lui Bercea l-a acuzat că a luat bani de la Mircea Băsescu

„Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere. De altfel, pedepsele aplicate de instanțele de judecată lui Sandu Anghel și altor membri ai familiei lui dovedesc că justiția a funcționat doar sub imperativul legii”, a precizat Traian Băsescu, citat de România TV.

Citeşte şi: MIRCEA BĂSESCU, PRIMUL INTERVIU din închisoare, pentru România TV: Nu cred că mi se trage de la finii mei, e mâna altcuiva

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a declara marţi că „Mircea Băsescu i-a dat banii lui Traian Băsescu în vila de protocol de la Neptun”.

„A luat Traian din bani, să nu spună că n-a luat. De ce dracu mai spune că e preşedinte că şi aşa a nenorocit ţara. Duceţi-vă la el! Florin o să vă spună şi că Traian Băsescu. Mi-a spus Florin la telefon, că Traian Băsescu, dacă mergeţi şi faceţi cerere la el la penitenciar, vă dă detalii. Şi mai are filmări cu Mircea Băsescu care s-a pronunţat că i-a dat lui frate-su bani. Mi-a spus Florin că banii s-au dat la Neptun lui Traian Băsescu, la staţiunea Neptun, acolo i-a dat Mircea Băsescu lui frate-su banii. El are vilă la Neptun cred ca acolo i-a dat banii, 300.000 de euro. Şi când Mircea i-a spus lui Florin, înregistra Florin. Şi înregistrările astea le are Florin. Îi spunea Mircea cum a dat banii şi Florin îl filma. 300.000, da”, a declarat Izaura.

Citeşte şi: MIRCEA BĂSESCU, primul interviu din arest: Nu am vorbit cu Traian Băsescu, nu poate să mă sune


loading...