REACŢIA SIE la acuzaţiile de filaj lansate de Traian Băsescu şi Elena Udrea în scandalul „Paris”

SIE a reacţionat, vineri, la acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu şi ale candidatului PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, potrivit cărora serviciul ar fi implicat în realizarea forografiilor cu Udrea la Paris, alături de şefa DIICOT, Alina Bica. 

31 oct. 2014, 11:35
REACŢIA SIE la acuzaţiile de filaj lansate de Traian Băsescu şi Elena Udrea în scandalul „Paris”

SIE a comunicat, într-un răspuns solicitat de stiripesurse.ro, ca raspunderea pentru cele afirmate le revine „in totalitate” celor care le fac si nu comenteaza aceste acuzatii.

„La solicitarea dvs. înregistrată cu nr. 25888 din 30.10.2014, vă comunicăm că Serviciul de Informații Externe nu comentează afirmațiile persoanelor implicate în campania electorală, răspunderea pentru cele afirmate revenindu-le în totalitate”, precizează SIE.

Băsescu, despre Udrea la Paris: E operaţiunea unui serviciu românesc şi a unuia francez. Serviciile, în joc

Candidatul PMP la prezidentiale Elena Udrea a acuzat serviciile secrete ca se implica in campania electorala si ca au fost artizanii „filajului” ei in timpul vizitei private la Paris alaturi de sefa DIICOT, Alina Bica. Mai mult decat atat ea a acuzat serviciile secrete ca au fotografiat-o chiar si in propria locuinta la miezul noptii.

Presedintele Traian Basescu a intarit aceste acuzatii, sustinand si el teoria filajului, si chiar acuzand o colaborare a unui serviciu românesc şi a unuia francez.

Elena Udrea, despre vizita la Paris cu Alina Bica: E vorba de un FILAJ al serviciilor. O lucrătură tipică SIE


loading...