Reacția total neașteptată a lui Mircea Badea: „Sunt cel mai fericit om din lume! Vă jur nu fac, doamne ferește, niciun mișto”

Mircea Badea este deja cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, fără menajamente sau ascunzișuri. Reacția sa cu privire la faptul că Germania urmează să livreze Ucrainei tancuri Leopard a fost una total neașteptată.

27 ian. 2023, 09:10
Reacția total neașteptată a lui Mircea Badea: „Sunt cel mai fericit om din lume! Vă jur nu fac, doamne ferește, niciun mișto”
Mircea Badea moment de sinceritate

Realizatorul tv, Mircea Badea, a devenit extrem de popular datorită comentariilor lui, care sunt, de cele mai multe ori, extrem de savuroase. Totodată, este cunoscut pentru faptul că spune lucrurile direct și fără ascunzișuri. Acesta a pus în discuție livrarea de tancuri pentru Ucraina, deși de la debutul războiului a evitat să atingă acest subiect.

Citește și: Creşterea dobânzii la creditele în lei a determinat companiile ca în 2022 să apeleze mai mult la cele în euro

Ucraina urmează să primească tancuri din Germania, pentru a face față ofensivei venite din partea Rusiei. Mircea Badea, a dezvăluit că această situație îl face extrem de fericit. Realizatorul tv a ținut să sublinieze că nu este niciun strop de ironie în această afirmație, ci din contră este cât se poate de sincer. De asemenea, acesta a mai explicat că era nevoie de o astfel de decizie din partea Germaniei, deoarce tensiune de pe planetă atinsese un nivel prea înalt.

Mircea Badea moment de sinceritate

“Cu absolut toată sinceritatea, vă jur nu fac, doamne ferește, niciun mișto, că nu e nici cazul și chiar nu fac. Asta pentru că în foarte multe afirmații pe care le fac, și eu le fac sincer, adică din sufletul meu ăsta cu 4 camere, alea 3 și 2 ventricule. Sunt cel mai fericit om din lume. Deci sunt mai fericit decât Radu Tudor, că primesc ucrainienii tancuri. (…) Mi-am dorit foarte mult să se întâmple asta, pentru că atât de multă tensiune se crease pe Planetă”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Ulterior, Mircea Badea a reamintit de momentul în care Joe Biden a anunțat că Statele Unite vor oferi Ucrainei 31 de tancuri Abrams și totodată a spus și că a existat o ”tensiunile la nivel internațional pe bază de tancuri”.

Cu toate că, de cele mai multe ori, realizatorul tv a cam ocolit să dezbată prea mult subiectele legate de război, de această dată a ținut să intervină într-o mică măsură. Bineînțeles, a făcut comentarii în stilul lui caracterstic.

”Bine că s-a rezolvat această tensiune în interiorul lumii civilizate și bine că s-a luat această decizie, să se dea tancuri. (…). Din multe lucruri pe care le spun nu se înțelege nimic. De multe ori nici eu nu înțeleg nimic”, a mai adăugat Mircea Badea.

Citește și: Volodimir Zelenski ameninţă Rusia: „Avem nevoie de o nouă mişcare a forţelor noastre pe front”