Reacţia unui bucătar care şi-a prins nevasta cu altul: „I-am tăiat cu satârul ca pe porci!”

Un bucătar chinez şi-a hăcuit nevasta şi pe amantul ei după ce i-a prins în pat pe amândoi. Soţul înşelat a pus mâna pe satârul din bucătărie cu care transşează carnea de obicei şi l-a folosit împotriva soţiei sale şi a amantului ei.  

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 19:39

Bucătarul Sun Li din Fosham, provincia chineză Guangdong, se întorcea acasă de la muncă. După ce a deschis uşa dormitorului i s-au întunecat minţile când şi-a văzut soţia în pat cu un alt bărbat. Surprinşi astfel de bucătar, nevasta adulteră şi amantul ei au încercat să fugă, dar nu au reuşit să scape de bărbatul furios, care a venit imediat după ei cu un satâr de bucătărie.

Li i-a alergat şi i-a lovit cu satârul până i-a lăsat într-o baie de sânge. Bărbatul a fost până la urmă imobilizat de rudele lui, după ce nevasta sa şi amantul ei reuşiseră să iasă din casă tăiaţi şi plini de sânge.

A fost un adevărat masacru. Era sânge peste tot – în casă, pe ziduri, în curte, iar hainele bărbatului furios „înotau” în sânge. Ca prin miracol, nevasta bărbatului şi amantul ei au supravieţuit, în ciuda hemoragiei masive şi a rănilor adânci provocate de loviturile cu satârul.

Citeşte şi: Halucinant: Scene de canibalism într-un metrou din China

Bărbatul înşelat a fost arestat şi urmează să fie judecat. El ar putea fi condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

„Muncesc de dimineaţă până seara, ca să îi asigur ei o casă, iar ea îmi face aşa ceva”, s-a plâns bărbatul rudelor lui. „I-am tăiat pe amândoi ca pe carnea de porc”, a mai spus el.