RECHIZITORIU CARACAL. Dincă ar fi vrut să-l omoare pe complicele Fane şi să-l ardă în butoi. Dezvăluiri incendiare

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 17:07 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 20:13 // Sursa: romaniatv.net

În rechizitoriu, apare informația potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi vrut să-l ucidă pe complicele său, Ștefan Risipiceanu. 

RECHIZITORIU CARACAL. Din declarațiile unui coleg de celulă, reiese că Dincă ar fi vrut să își ucidă complicele, pe Ștefan Risipiceanu. Ar fi avut gândul de a-l arde și pe el în butoi. Totul i-ar fi fost povestit chiar de cel din urmă.

"Aşa ceva nu este adevărat. Chiar dacă s-ar fi purtat vreo discuţie, cu siguranţă că nu a fost bine înţeles contextul. Contextul probabil că este altul. În niciun caz nu a avut intenţia de a face aşa ceva cu Fane Risipiţeanu", a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

Fane Risipiţeanu rămâne în arest. Le-a spus judecătorilor că nu vrea să meargă acasă că nu are bani să se întreţină 

Cum a ajuns Risipiţeanu să facă sex cu Luiza

Criminalul din Caracal Gheorghe Dincăl a întrebat-o pe Luiza Melencu după ce a luat-o cu mașina dacă e dispusă să-i facă sex oral. I-a oferit și bani, dar tânăra l-a refuzat pe motiv că este virgină și nu face niciun fel de sex.

Dincă a început să o chestioneze pe tânără, conform propriilor susțineri, întrebând-o dacă aceasta are prietene care fac sex pe bani, răspunsul fetei fiind afirmativ. Inculpatul a susținut și că a încercat în timpul deplasării cu mașina să îi ofere fetei suma de 20 lei pentru a întreține cu el un act sexul oral. Victima MELENCU MIHAELA LUIZA nu numai că nu a atins banii oferiți, dar s-a arătat contrariată de propunerea lui DINCĂ GHEORGHE și i-a spus că nu face niciun fel de sex, întrucât este virgină, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Inculpatul a insistat și, conform propriei declarații, i-a mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate, propunerea fiind în continuare refuzată de victimă.

În acest timp, autovehiculul a rulat până în apropierea intrării în comuna DIOȘTI, moment în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a oprit pe partea dreaptă a drumului european E70, în afara părții carosabile, a procedat la blocarea portierelor din spate ale autoturismului, a coborât de la volan și a urcat lângă victimă pe locul din stânga spate.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE, conform propriilor declarații, i-a mai oferit fetei încă 50 lei, cu solicitarea de a întreține un act sexual oral cu aceasta, însă fata a refuzat cu tărie și, sesizând primejdia în care se afla, a început să strige că nu dorește acest lucru și că este virgină, țipând după ajutor.

Aflat în fața refuzului categoric al fetei, inculpatul DINCĂ GHEORGHE și-a urmat planul de răpire a tinerei, astfel încât a folosit violența fizică și verbală, lovind-o peste față cu palma și a trăgând-o de păr, pentru a o forța să se poziționeze cu spatele la el și cu fața în jos pe banchetă. Inculpatul și-a scos apoi cureaua de la pantaloni și i-a legat victimei ambele mâini la spate, imobilizând-o.

În timpul acestor agresiuni fizice și sexuale contra victimei, telefonul fetei a căzut pe jos în interiorul mașinii la picioarele inculpatului, astfel că, mai înainte de a coborî pentru a se urca din nou la volan, acesta s-a aplecat și l-a luat. În continuare, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a coborât din mașină și a urcat la volanul autovehiculului, cu intenția de a duce fata în locuința sa, unde își pregătise toate condițiile pentru a putea să o țină captivă și să o exploateze sexual în interesul său propriu.

Pe drum, coborând geamul portierei din stânga față în jos (partea șoferului), din mers, cu mâna stângă, a aruncat telefonul fetei pe marginea drumului european E70 pe cealaltă parte, peste calea de rulare.

Pe tot parcursul traseului spre casa inculpatului victima MELENCU MIHAELA LUIZA a plâns mereu, fapt ce l-a determinat pe inculpat să îi mai dea o palmă peste față pentru a o face să înceteze, solicitându-i totodată imperativ să nu ridice capul de pe banchetă, ci doar când îi va permite el, sub amenințarea că dacă nu îl ascultă, „o va încurca rău", fata supunându-se, din teamă.


Inculpatul DINCĂ GHEORGHE a condus autoturismul până la locuința sa din mun. Caracal, str. Craiovei, nr. 169, unde a oprit pe partea dreapta a carosabilului, lăsând motorul pornit, apoi a coborât și a descuiat poarta mică de acces, iar ulterior a deschis porțile mari din fier (prin desfacerea drugurilor ce asigură închiderea lor), grăbindu-se să introducă mașina în curte. După ce a desfăcut sistemul de închidere, inculpatul a deschis porțile mari către stradă, punându-le două pietre ca să le țină deschise și să permită accesul autoturismului. A urcat în mașină și a virat dreapta, introducând autoturismul în curte, pe aleea de acces.

În timpul în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a mers către porțile mari preocupat să le închidă cât mai repede și de asemenea să încuie și poarta mică cu cheia, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN s-a deplasat din spatele autoturismul către fața acestuia și, uitându-se prin parbrizul mașinii, a observat-o pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, care se ridicase de pe banchetă din spate și țipa către el, cerându-i ajutor.

Inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN, fără a avea vreun minim gest de acordare a ajutorului, a mai luat o gură de țuică din sticla pe care o avea asupra sa, apoi a băgat-o în partea interioară a gecii lui și a continuat să o privească pe victimă prin parbriz.

Situația creată l-a înfuriat pe inculpatul DINCĂ GHEORGHE, acesta având inițial intenția să-l agreseze pe "Fănică", însă a realizat rapid tardivitatea unei astfel de atitudini, deoarece inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN îl surprinsese cu fata sechestrată în autoturism și o auzise strigând după ajutor. Atunci inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a decis să-i ofere o explicație sumară inculpatului RISIPIȚEANU ȘTEFAN, spunându-i că este „o fată cu care a aranjat" să întrețină raporturi sexuale.

Imediat, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN i-a cerut lui DINCĂ GHEORGHE să-i permită și lui să întrețină un raport sexual cu aceasta, întrucât nu mai avusese relații intime de foarte mult timp.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE i-a cerut lui RISIPIȚEANU ȘTEFAN să meargă în curte, la foișorul aflat lângă zona cu nutrii, să își facă țigări din tutun și hârtie de ziar, promițându-i că va discuta cu persoana din mașină dacă aceasta ar dori să întrețină relații sexuale și cu el.

Judecătorii Tribunalului Olt au constatat că sunt legale măsurile privind arestul preventiv al inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată în dosarul dispariţiei tinerelor Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi dispune menţinerea arestului în cazul celor doi. Decizia, pronunţată vineri, nu este definitivă. 

Tribunalul Olt, instanţă la care procurorii DIICOT au trimis în judecată dosarul crimelor de la Caracal, a verificat, vineri, la două zile de la înregistrarea rechizitoriului, legalitatea măsurilor preventive dispuse în cazul celor doi inculpaţi, Gheorghe Dincă, trimis în judecată sub acuzaţiile de  viol, omor calificat, profanare de cadavre şi trafic de minori şi Ştefan Risipiţeanu, inculpat pentru viol.

Astfel, prin decizia pronunţată vineri, judecătorii Tribunalului Olt au respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu în cazul lui Ştefan Risipţeanu, bărbatul care muncea în gospodăria lui Gheorghe Dincă şi care este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

În cazul lui Gheorghe Dincă, magistraţii au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv. Decizia poate fi contestată la instanţa superioară în termen de 48 de ore.

Dosarul Caracal a fost trimis în instanţă, miercuri, la opt luni de la dispariţia primei victime, Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, văzută pentru ultima dată în una aprilie a anului trecut şi despre care nu se maia ştie nimic.

Cea de-a doua victimă, Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a dispărut în luna iunie a anului trecut.

Criminalul din Caracal Gheorghe Dincăl a întrebat-o pe Luiza Melencu după ce a luat-o cu  mașina dacă e dispusă să-i facă sex oral. I-a oferit și bani, dar tânăra l-a refuzat pe motiv că este virgină și nu face niciun fel de sex. >Dincă a început să o chestioneze pe tânără, conform propriilor susțineri, întrebând-o dacă aceasta are prietene care fac sex pe bani, răspunsul fetei fiind afirmativ.  Inculpatul a susținut și că a încercat în timpul deplasării cu mașina să îi ofere fetei suma de 20 lei pentru a întreține cu el un act sexul oral. Victima MELENCU MIHAELA LUIZA nu numai că nu a atins banii oferiți, dar s-a arătat contrariată de propunerea lui DINCĂ GHEORGHE și i-a spus că nu face niciun fel de sex, întrucât este virgină, se arată în rechizitoriul procurorilor. Inculpatul a insistat și, conform propriei declarații, i-a mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate, propunerea fiind în continuare refuzată de victimă.

În acest timp, autovehiculul a rulat până în apropierea intrării în comuna DIOȘTI, moment în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a oprit pe partea dreaptă a drumului european E70, în afara părții carosabile, a procedat la blocarea portierelor din spate ale autoturismului, a coborât de la volan și  a urcat lângă victimă pe locul din stânga spate.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE, conform propriilor declarații, i-a mai oferit fetei încă 50 lei, cu solicitarea de a întreține un act sexual oral cu aceasta, însă fata a refuzat cu tărie și, sesizând primejdia în care se afla, a început să strige că nu dorește acest lucru și că este virgină, țipând după ajutor.

Aflat în fața refuzului categoric al fetei, inculpatul DINCĂ GHEORGHE și-a urmat planul de răpire a tinerei, astfel încât a folosit violența fizică și verbală,  lovind-o peste față cu palma și a trăgând-o de păr, pentru a o forța să se poziționeze cu spatele la el și cu fața în jos pe banchetă. Inculpatul și-a scos apoi cureaua de la pantaloni și i-a legat victimei ambele mâini la spate, imobilizând-o.

În timpul acestor agresiuni fizice și sexuale contra victimei, telefonul fetei a căzut pe jos în interiorul mașinii la picioarele inculpatului, astfel că, mai înainte de a coborî pentru a se urca din nou la volan, acesta s-a aplecat și l-a luat. În continuare, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a coborât din mașină și a urcat la volanul autovehiculului, cu intenția de a duce fata în locuința sa, unde își pregătise toate condițiile pentru a putea să o țină captivă și să o exploateze sexual în interesul său propriu. 
Pe drum, coborând geamul portierei din stânga față în jos (partea șoferului), din mers, cu mâna stângă, a aruncat telefonul fetei pe marginea drumului european E70 pe cealaltă parte, peste calea de rulare.
Pe tot parcursul traseului spre casa inculpatului victima MELENCU MIHAELA LUIZA a plâns mereu, fapt ce l-a determinat pe inculpat să îi mai dea o palmă peste față pentru a o face să înceteze, solicitându-i totodată imperativ să nu ridice capul de pe banchetă, ci doar când îi va permite el, sub amenințarea că dacă nu îl ascultă, „o va încurca rău”, fata supunându-se, din teamă. 
Inculpatul DINCĂ GHEORGHE a condus autoturismul până la locuința sa din mun. Caracal, str. Craiovei, nr. 169, unde a oprit pe partea dreapta a carosabilului, lăsând motorul pornit, apoi a coborât și a descuiat poarta mică de acces, iar ulterior a deschis porțile mari din fier (prin desfacerea drugurilor ce asigură închiderea lor), grăbindu-se să introducă mașina în curte. După ce a desfăcut sistemul de închidere, inculpatul a deschis porțile mari către stradă, punându-le două pietre ca să le țină deschise și să permită accesul autoturismului. A urcat în mașină și a virat dreapta, introducând autoturismul în curte, pe aleea de acces.

Dincă pregătise ”camera grozei” din luna februarie, cu 5 luni înainte să iasă la iveală nenorocirea din Caracal În timpul în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a mers către porțile mari preocupat să le închidă cât mai repede și de asemenea să încuie și poarta mică cu cheia, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN s-a deplasat din spatele autoturismul către fața acestuia și, uitându-se prin parbrizul mașinii, a observat-o pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, care se ridicase de pe banchetă din spate și țipa către el, cerându-i ajutor.>Inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN, fără a avea vreun minim gest de acordare a ajutorului, a mai luat o gură de țuică din sticla pe care o avea asupra sa, apoi a băgat-o în partea interioară a gecii lui și a continuat să o privească pe victimă prin parbriz.

âSituația creată l-a înfuriat pe inculpatul DINCĂ GHEORGHE, acesta având inițial intenția să-l agreseze pe ”Fănică”, însă a realizat rapid tardivitatea unei astfel de atitudini, deoarece inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN îl surprinsese cu fata sechestrată în autoturism și o auzise strigând după ajutor. Atunci inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a decis să-i ofere o explicație sumară inculpatului RISIPIȚEANU ȘTEFAN, spunându-i că este „o fată cu care a aranjat” să întrețină raporturi sexuale.

 Imediat, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN i-a cerut lui DINCĂ GHEORGHE să-i permită și lui să întrețină un raport sexual cu aceasta, întrucât nu mai avusese relații intime de foarte mult timp.  âInculpatul DINCĂ GHEORGHE i-a cerut lui RISIPIȚEANU ȘTEFAN să meargă în curte, la foișorul aflat lângă zona cu nutrii, să își facă țigări din tutun și hârtie de ziar, promițându-i că va discuta cu persoana din mașină dacă aceasta ar dori să întrețină relații sexuale și cu el.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu caz Caracal Gheorghe Dinca Stefan Risipiceanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 ian 00:53
Răspunde | Votează email 0 email
daniela
Inteleg ca inculpatul Dinca este ff incantat de faptul ca toata Romania il numeste Monstrul din Caracal. Drag de el, nu mai este acum nea Ghitza,este mare este Monstru.De pe aceasta pozitie desigur ca nu accepta sa fie contrazis de Dl Comisar pe care procurorii DIICOT in frunte cu Dna Hossu ni l-au prezentat drept profiler. Avem aceasta functie/ meserie in nomenclatura meseriilor din Romania? Eu nu am auzit.Dansul este deci psiholog criminalist, persoana care , ati vazut si in filme, este fie angajat si colaborator si care raspunde de actinile sale si de rezultatele
anchetei alaturi de ceilalti anchetatori. Sa fie altfel in Romania Dna Hossu? Daca da, atunci sa dea inapoi banii platiti de DIICOT pentru stradania dansului de profiler de a intra in mintea lui Dinca. Desi, dupa cum arata Dl comisar dupa perioada petrecuta cu Dinca, mie mi s-a parut ca-i invers. De fapt si dansul a spus ca-i slabit.Tot din filme de investigatii criminalistice (dna Hossu va recomand AXN), in inchisoare dupa un timp condamnatii simt nevoia sa se destainuie colegului de celula . Acesta insa ii lasa sa-si depene marturisirea nu le pune intrebari ajutatoare.Uneori colegul este un ofiter sub acoperire dar unul stilat. Tace. Noi de ce nu avem asha specialisti ca doar le platim specializarile din taxele si impozitele noastre? In cazul lui Dinca,detentia a fost prea scurta sa-si faca prieteni si stie poanta din filme.
Dinca,poate fi numit pedofil, prima copila fiind insasi fiica lui pe care spun vecini a incercat sa o abuzeze si atunci sotia adus-o la bunici, el spunea socrului parca cum o privea pe Daniela cand se dezbraca, deci si voyeur. A facut box, asta nu se mentioneaza nicaieri desi s-a spus la inceput. Stie deci care sunt loviturile fatale si cu ajutorul ,,colegului de celula,, le-a si spus in cazul fetelor.Acum inteleg ca nu a mai incercat resurcitarea lor iar in cazul Alexandrei s-a dus in oras. Nu mai este ,,un criminal dragut,, este unul feroce. Scuze, este asha din aprilie
18 ian 00:29
Răspunde | Votează email -1 email
Diana Hanganut
Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: [email protected] îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierdute
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de rupere
7) Alunga un iubit trecut
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
9) dori?i sa va satisface?i iubitul
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
[email protected]
1
EUR
4.8359
RON
07 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H