"Regele" Cioabă, reacţie ironică la adresa primarului din Târgu-Mureş! "Să primească gratuit anticoncepţionale"

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 19:53 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 19:53 // Sursa: romaniatv.net

Autointitulat rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a răspuns la declaraţiile primaurlui din Târgu-Mureş,  că femeile de etnie romă ar trebui să se apropie de soţii lor doar dacă aceştia vin cu adeverinţe de venit. Mai mult decât atât, aceasta a susţinut ca Guvernul să dea etniei rome " tichet de relaţii conjugale", iar băncile credit.

 

După declaraţiile primarului din Târgu-Mureş refiritoare la etnia roma, regele romilor, Dorin Cioabă, a scris, în mod ironic, faptul că Guvernul ar trebui să emită o ordonanţă de urgenţă prin care romii să primească, pe lângă tichete de masă şi tichete de relaţii conjugale. În plus, acesta susţine că ar trebui aprobat un proiect intitulat "primul copil"

„După declarațiile primarului Florea din Tg Mureș, femeile din comunitate nu se mai apropie de bărbații lor decât dacă aceștia au adeverință de la locul de muncă sau depozit în bancă, care să asigure un viitor pentru pruncul care se va naște. În acest sens, ar trebui ca Guvernul să emită ordonanță de urgență pentru ca în cel mai scurt timp să fie aprobată o lege. Cam ce ar trebui să cuprindă: Pe lângă Tichetul de masă, cel angajat să primească și un Tichet de relații conjugale. Astfel primăriile și instituțiile ar putea monitoriza acest flagel", scrie Cioabă.

Citeşte şi: Anchetă socială pentru cuplurile care îşi doresc să aibă copii! Ce condiţii rasiste trebuie să îndeplinească

 În plus, acesta susţine că ar trebui aprobat un proiect intitulat "primul copil" , iar băncile să acorde credite cu dobândă scăzută. În timp ce femeile ar trebui să depună un plan de creştere şi educaţie a copilului, care să fie aprobat de către primarul localităţii.
 
 „Să aprobe un proiect primul copil și ultimul copil, iar băncile să acorde credite cu dobândă redusă. Femeile să depună un plan de creștere și educație a copilului, iar acesta să fie aprobat de Primarul localității și numai după aprobarea primarului și cu adeverința de venit a soțului sau cu dosarul aprobat de la bancă, femeia să poată să rămână însărcinată", mai spune autointitulatul rege al romilor.
 

O ultimă dorință a lui Dorin Cioabă este ca „cei fără loc de muncă să primească gratuit anticoncepționale". Reacţia ironică a regului "Cioabă" vine după ce primarul din Târgu-Mureş a scris pe pagina sa de Facebook că populaţia trebuie coenştientizată că responsabilitatea creşterii şi formării unui copil este uriaşă, iar introducerea unor anchete sociale este obligatorie pentru cuplurile care îşi doresc copii.

Ulterior, Dorin Florea a oferit explicații. Acesta a afirmat faptul că propunerea vizând anchetele sociale în cazul femeilor din categorii defavorizate care nasc nu înseamnă rasism, ci responsabilitate, avertizând că România se confruntă cu o „bombă socială” care „va exploda”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dorin Cioabă primar rege romi Târgu Mureş
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H