„Regele Cocainei” face dezvăluiri uluitoare despre clienţi care cereau droguri pentru botez. Mulţi milionari tremură

Florin Vais, unul dintre principalii furnizori de droguri din Iaşi, a dat anchetatorilor o declaraţie detaliată, în care menţionează mai mulţi clienţi, în general afacerişti din oraş.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 07:30
„Regele Cocainei” face dezvăluiri uluitoare despre clienţi care cereau droguri pentru botez. Mulţi milionari tremură

Florin Vais le-a spus anchetatorilor că furniza cocaină, numit în România şi „drogul bogaţilor”, mai multor oameni de afaceri influenţi din oraş, patroni de cluburi de noapte, dezvoltatori imobiliari, dar şi proprietari de studiouri de videochat.

Având un preţ mediu de 100 de euro pe gram, cocaina nu este un drog la îndemâna oricui, iar lista de clienţi a „Regelui Cocainei” reflectă asta din plin. Vais a povestit şi o întâmplare de-a dreptul halucinantă, potrivit Ziaruldeiasi.ro. Acesta le-a spus poliţiştilor cum un client de-ai săi i-a cerut odată 5 grame de cocaină, dar Vais avea la el doar 3 grame, pe care i le-a oferit fără să-i ceară bani pe ele. Motivul este unul şocant: clientul îi ceruse drogurile pentru a-şi servi invitaţii de la botezul copilului său.

Potrivit DIICOT, Florin Vais se ocupă de mai mulţi ani de vânzarea maşinilor de lux, pe care la achiziţia prin intermediul unui prieten din Perugia, Samuel Popa.

Acesta ar fi fost furnizatorul de cocaină al lui Vais, Popa fiind în prezent căutat de anchetatori, existând informaţii că ar fi fugit în America de Sud. Florin Vais se afla în vizorul DIICOT Iaşi încă din aprilie 2018, în toată această perioadă, anchetatorii culegând date despre mai mulţi dintre clienţii săi.

„Florin Vais este cunoscut ca fiind o persoană influentă, cu multe legături şi conexiuni atât în mediul de afaceri, cât şi în mediul infracţional. Se află în relaţii cu diferite persoane cunoscute ca făcând parte din cadrul grupărilor de crimă organizatâ în care este respectat şi cunoscut datorită faptului că deţine cocaină de bună calitate”, ne-au precizat surse judiciare pentru Yiaruldeiasi.ro.

Vais a fost arestat în decembrie 2019, după ce a primit un colet cu 100 de grame de cocaină.

Citeşte şi: Marţi se reia dosarul Belina cu reaudierea martorilor