Regimul cu ciuperci. Dai jos 12 kg într-o lună

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe coapse și din talie, încearcă dieta cu ciuperci! Vei slăbi între 8 și 12 kilograme, într-o singură lună. Iată ce presupune acest regim!Ciupercile sunt sărace în calorii, dar sunt foarte sățioase. 100 de grame de ciuperci are doar 25 de calorii.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 10:00
Regimul cu ciuperci. Dai jos 12 kg într-o lună

5 reguli esențiale în acest regim de slăbire

1. Ciupercile trebuie consumate la toate cele trei mese principale ale zilei. Poți să le prepari la aburi, la cuptor, pe grătar. Important este să nu le combini cu carne grasă sau alte grăsimi. Poți face supe cremă, salate, garnituri.

2. Niciuna dintre mesele principale ale zilei nu trebuie să depășească mai mult de 500 de calorii.

3. Hidratarea este esențială. Bea 2 litri de lichide pe zi. Nu trebuie să sari acest pas.

4. Nu ai voie să mănânci făinoase, dulciuri, mâncare de tip fast-food, mezeluri. În ceea ce privește băutura, alcoolul este interzis cu desăvârșire, dar și sucurile cu acid.

5. Consumă în fiecare dimineață apă călduță cu lămâie, iar la prânz și seara câte o cană de ceai verde sau negru. Ai voie să bei dimineața și o ceșcuță de cafea, de preferat neîndulcită. Dacă, însă ,chiar nu o poți consuma așa, poți adăuga jumătate de linguriță de miere.

Citeşte şi  Nu alege o dietă, ci aceste superalimente

Iată un exemplu de meniu:

Imediat ce vă treziți, beți un pahar de apă călduță cu lămâie. Apoi, nu mâncați nimic minimum 30 de minute.

Variante de meniu pentru micul dejun

Un pahar de suc din jumătate de lămâie și un grapefruit, un ou fiert și o salată de roșii cu ciuperci. O altă alternativă de mic dejun o poate reprezenta un pahar de lapte și o omletă dintr-un ou, un sfert de ardei roșu și două ciuperci.

Mai poți încerca un alt mic dejun: o cană de ceai verde sau negru și o felie de pâine integrală cu 40 g brânză proaspătă, iar pe deasupra să pui două ciuperci făcute pe grătar

Ce să mănânci la gustări

La gustări ai voie unul dintre aceste alimente: un kiwi, un iaurt, o portocală, un măr, o pară, o felie de pepene roșu, un pahar de lapte, 2 nuci, 6 alune.

Ce opțiuni ai pentru prânz

La prânz poți mânca o supă cremă de ciuperci și o bucată de pește făcută pe grătar. De asemenea, la un alt prânz poți mânca o porție de ciuperci fripte, alături de o salată de roșii, castraveți (ai voie să razi și puțină brânză de vaci).

Poți opta pentru o bucată de carne de curcan sau de pui ori de pește, alături de un ardei gras, un morcov și șase ciuperci (toate aceste legume preparate la cuptor).

Cina – variante delicioase

Pentru ultima masă a zilei, care este de preferat să o luați înainte de ora 19 și 30. Ideale pentru această masă sunt salatele. Alături de salată (oricare dorești), poți mânca și câteva ciuperci făcute pe grătar.

Descoperă mai multe motive să mănânci ciuperci