Regina a ieşit la vânătoare de anagajţi. Cel mai longeviv monarh britanic caută îngrijitor pentru Castelul Windsor

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh britanic, este în căutarea unui nou angajat, care se va ocupa de menajarea moşiei Berkshire de 13 ari. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 08:16

Acest loc de muncă este cu siguranţă mai mult decât unul care oricare altu. Cel care doreşte acest job, va fi responsabil cu întreşinerea, curăţarea şi îngrijirea unei varietăţi de bunuri interioare şi obiecte grandioase, asigurându-se că această locaţie istorică este păstrată la un standard spumos.

Candidatul ideal va avea experiență prealabilă în domeniul menajului sau al ospitalității și va avea un ochi menit să observe detaliile. Conform descrierii postului de pe site-ul Casei Regale, solicitantul ales va fi „extrem de eficient și proactiv” și va avea abilități bune de gestionare a timpului.

Citeşte şi: Teama de coronavirus a ajuns şi la Palatul Buckingham. Cum se protejează Regina Elisabeta a II-a FOTO

Raportând la Master of the House’s Office, curățătorul selectat se poate aștepta să câștige un salariu de pornire între 9.700 și 14.500 de lire sterline, care include un sistem de pensii de contribuție de 15% pentru angajatori și 33 de zile de vacanță, inclusiv sărbătorile legale.

Dacă aveți succes, veți lucra fie 20, fie 30 de ore pe săptămână, cu schimburi alocate de obicei între orele 7:00 – 12:00.

Conform fișei postului, persoana trebuie să colaboreze şi să vină în spiritul comunităţii, să ajute la furnizarea de servicii extraordinare într-un cadru incredibil. 

Citeşte şi: Regina i-a dezvăluit prinţului Harry că „este binevenit înapoi” într-o discuţie profundă care a ţinut 4 ore

Castelul Windsor este cunoscut a fi cel mai vechi și cel mai mare castel ocupat de pe planetă, conform Royal Collection Trust , reprezentând peste 900 de ani de istorie britanică.

Fondat inițial de William The Conqueror încă din secolul al XI-lea, Castelul Windsor a fost numit de acasă de nu mai puțin de 39 de monarhi. În zilele noastre, este locul în care regina Elisabeta a II-a petrece majoritatea weekendurilor sale private.