Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara. Cât costă ţinuta soției regelui Felipe

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara. Soția regelui Felipe se află în vacanţă, în Palma de Mallorca, iar ţinuta sa mini a atras toate privirile. Pe lângă faptul că i-a evidenţiat silueta perfectă, rochia costă extrem de puţin.

08 aug. 2022, 17:40
Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara. Cât costă ţinuta soției regelui Felipe
Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara.  Zilele acestea, o parte din familia regală a Spaniei se află în vacanța tradițională de vară. Regina spaniolă, fiicele sale, prințesa Leonor și Infanta Sofia, alături de fosta regină Sofia au vizitat ieri seară un târg din localitatea Palma de Mallorca.

Citeşte şi: MAE, atenționare de călătorie pentru Spania. Mai multe greve au fost anunțate de o companie aeriană, în perioada următoare

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori într-o rochie Zara

Soția Regelui Felipe a îmbrăcat o rochie mini, stil cămașă, de culoare roz şi cu imprimeu de boho-chic. Toată lume aa fost surprinsă pentru că ţinuta sa poate fi găsită la Zara şi costă 159,9 lei. Regina a ales să asorteze rochia o pereche de expadrile cu platformă, de aceeaşi culoare.

Ce salariu are o vânzătoare de la Zara România

În toată lumea, Zara are peste 10.000 de locații. Este un brand spaniol, care a fost fondat în 1975 în La Coruna de Armancio Ortega și Rosalia Mera. În România, grupul – mamă, Inditex, deține aproape 140 de magazine, iar din acest grup fac parte, pe lângă Zara, și Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho și Uterque.

Salariile din magazinele de haine Zara și cele cu articole pentru casă diferă. O vânzătoare dintr-un magazin Zara România ia un salariu de 1.950 de lei net. La acesta se adaugă un bonus de 100 lei pe lună și tichete de masă de 300 lei. Astfel, se ajunge la un total de 2.350 de lei lunar.

Postul de casier are un salariu de 1.700 de lei lunar net şi există și un criteriu de vechime, să fi lucrat pe un post asemănător într-o altă companie pentru cel puţin 6 ani.

La Zara se poate lucra și part-time, pe postul de sales assistant. Pentru acest post remunerația este de 1.500 de lei.