Regina nu doreşte să mai discute despre plecarea lui Meghan şi a prinţului Harry

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani, susţine public decizia prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan, însă, în general nu vrea să vorbească despre asta, au afirmat surse regale pentru Vanity Fair. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 11:34
Regina nu doreşte să mai discute despre plecarea lui Meghan şi a prinţului Harry

Sursa a explicat că Regina se teme că discuțiile în continuu sunt dăunătoare monarhiei ca instituție și au provocat o atmosferă încordată în relațiile personale din cadrul familiei.

„Regina a fost dornică să rezolve acest lucru, deoarece consideră că dăunează monarhiei și, la nivel personal, cred că acest lucru a fost destul de rău pentru ea”, a declarat sursa. „Ea a ajuns la punctul în care nu mai vrea să se gândească la asta, ci doar că vrea să se întâmple asta”.

Citeşte şi: Harry şi Meghan, au făcut anunţul. Cuplul nu va mai folosi denumirea de Sussex Royal

Comentariile vin la câteva zile după ce Palatul Buckingham a anunțat că ducele și ducesa de Sussex nu vor avea voie să folosească cuvântul „regal” în nicio marcă după ce au renunțat oficial la pozițiile lor pe 31 martie.

Ducele și ducesa au emis vineri seară o declarație în această privință, dezvăluind că au renunțat la planurile pentru marca comercială „SussexRoyal” și vor înceta utilizarea brandului, care apare pe site-ul lor și pe Instagram, încă din primăvară.