REGULI DE AUR ca să scapi de celulită

Celulita este duşmanul tău declarat şi ţi-ai propus să scapi de ea cu orice preţ. Orice preţ nu înseamnă să aplici cele mai scumpe creme anticelulitice. Deşi folosirea unui produs este importantă, trebuie să fii consecventă în aplicarea lui. Şi trebuie ca, pe lângă aplicarea cremelor anticelulitice, să ai o alimentaţie corectă şi să faci exerciţii fizice.

24 mai 2014, 06:28
REGULI DE AUR ca să scapi de celulită

Iata cateva reguli ca sa scapi de celulita:

1. Bea ceai verde. In lupta cu celulita, ceaiul verde este principalul tau aliat. Acesta faciliteaza eliminarea apei si este bogat in antioxidanti, permitand pastrarea elasticitatii celulelor. Bea ceai verde in cursul diminetii, pana dupa-amiaza. Daca bei ceai verde sera, risti sa ai un somn agitatscrie curademiere.ro.

Citeşte şi Băutura uşor de preparat care topeşte celulita

2. Renunta la rontaieli. Chiar daca celulita afecteaza si femeile slabe, este necesar un regim alimentar echilibrat in lupta cu celulita. Nu manca intre mese. Ia un mic dejun consistent, nu consuma zaharuri lente la pranz si ai grija ca consumi suficiente proteine (carne slaba, peste, soia, linte). Nu uita ca nu te ajuta cu nimic sa sari peste mese, acest lucru favorizeaza aparitia celulitei.

3. Lasa masina acasa. Nu lua masina daca trebuie sa faci distante scurte. Daca se intampla sa fie si traficul aglomerat, pierzi timpul degeaba. De ce sa nu arzi niste calorii, decat sa stai nervoasa in masina.

Citeşte şi Cele mai BUNE şi EFICIENTE remedii ANTICELULITĂ. Iată cu ce trebuie să masezi pielea