O lingură de bicarbonat de sodiu pusă într-un pahar cu apă te scapă de arsurile gastrice. Remediul naturist care face adevărate minuni

Nu e nevoie să apelezi la nenumărate pastile pentru a scăpa de arsurile la stomac. În mai puțin de 30 de minute poți scăpa de disconfort cu ingredientul minune ce se regăsește în bucătărie.

15 feb. 2022, 19:46
O lingură de bicarbonat de sodiu pusă într-un pahar cu apă te scapă de arsurile gastrice. Remediul naturist care face adevărate minuni

Nu este un secret faptul că bicarbonatul de sodiu se regăsește în fiecare bucătărie. Este la îndemână, este ieftin și util în foarte multe lucruri, de la preparatele culinare, la treburi casnice, trucuri de înfrumusețare, dar și la remedii naturiste.

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să pui bicarbonat de sodiu în tigaia în care căleşti ceapa. Trucul minune al gospodinelor pricepute

Remediu care calmează pe loc arsurile la stomac

Atunci când te confrunți cu arsurile la stomac tot ce trebuie să faci este să dizolvi o lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar mare cu apă și să bei, cu înghițituri mici, tot conținutul. În mai puțin de 30 de minute, acest remediu calmează arsurile la stomac, dar nu este recomandat pentru tratarea acestora pe termen lung. Bicarbonatul de sodiu reduce senzația de balonare și combate tulburările digestive pe moment. Cu toate acestea nu trebuie să abuzezi de acest remediu și să asculți întâi de toate sfaturile medicilor.

CITEȘTE ȘI: Pune bicarbonat de sodiu în turmeric. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe! Rezultatul e extraordinar!

Bicarbonatul de sodiu este un aliat de nădejde

Cine vrea o casă curată trebuie neapărat să încerce soluţia de curăţat şi dezinfectat formată din bicarbonat de sodiu, oţet şi lămâie. Soluţia curăţă bine, dezinfectează şi este una bio, nu există risc de intoxicaţii după folosirea ei. Mai ales că unele soluţii de curăţat din comerţ pot provoca infecţii respiratorii, de nedorit în această perioadă în care ne aflăm.