Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea. Secretul stă în blat: uite cum se face!

Teo Trandafir a avut mult timp probleme cu greutatea, iar în urma operației de micșorare de stomac și-a schimbat în totalitate stilul de viață și alimentația. De aceea, vedeta a învățat să gătească rețete delicioase și sănătoase pe care le recomandă tuturor.

08 feb. 2022, 10:50
Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea. Secretul stă în blat: uite cum se face!
Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea

Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea. Mâncarea preferată a vedetei de la Kanal D este pizza cu un blat sănătos!

Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea. E simplu de făcut!

„Există o reţetă, dar nu știu cum se numește. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, cașcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider și ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine își poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mărturisit Teo Trandafir pentru csid.ro.

Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Ritualul de la care nu se abate nicio clipă

Celebra prezentatoare TV a mai dezvăluit și ce mănâncă ea într-o zi normală, alături de colegii de platou. „În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi același lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din București: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste. Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva și am plecat”.

Teo Trandafir, schimbare radicală de imagine! Prezentatoarea de la Kanal D își pune silicoane: „Nu de toți banii”

Teo Trandafir, 54 de ani, este o prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță, prezentatoare de radio și deputat PDL. Din 9 septembrie 2013 prezintă emisiunea Teo Show de la Kanal D. A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză. În 1990, s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. În 2011, l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează. În 2004, a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia.