Reţeta minune cu nuci şi miere. Are efecte uimitoare

Toamna este sezonul nucilor și este momentul ideal să le consumi. Amestecate cu miere, fac minuni pentru organism. Vezi de ce ar trebui să consumi acest medicament natural în fiecare zi.

27 oct. 2015, 10:06
Reţeta minune cu nuci şi miere. Are efecte uimitoare

Nucile cu miere pot înlocui numeroase medicamente, potrivit goodmorningcenter.com. Combinația îți asigură necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi și carbohidrați, acționând benefic asupra organismului.

Pentru acest remediu natural, ai nevoie de jumătate de kilogram de miere și jumătate de kilogram de miez de nucă măcinat. Adaugă și sucul de la o lămâie și gata. Ingredientele trebuie amestecate bine, iar din compoziția obținută poți lua câte o linguriță de trei ori pe zi.

Ce vindeci cu nuci și miere

Dacă ai tensiune, este recomandat să iei consumi aproximativ 100 de grame de nuci cu miere în fiecare zi, timp de 45 de zile. Combinația te scapă și de durerile de cap. Împotriva acestei afecțiuni trebuie să iei două lingurițe din tratamentul natural pe zi. 

Amestecul tratează și insomnia și te ajută să te vindeci de ulcer. Pentru această problemă de sănătate, tratamentul natural trebuie preparat altfel. Ai nevoie de 20 de grame de miez de nucă pisat, pe care trebuie să le amesteci cu apă fiartă. Vei obține un fel de lapte în care trebuie să adaugi 2 lingurițe de miere. Dacă ai probleme cu stomacul, bea câte 2-3 lingurițe din această băutură cu câte o oră înainte de fiecare masă.

Nucile amestecate cu miere au efect afrodiziac. În Grecia este folosit în acest sens, iar pe lângă miere și nuci pun și iaurt. La început, poți lua cantități mici din acest remediu, pentru a vedea cum te simți.

Mai multe detalii, pe unica.ro