REVELION 2015. Ce ŢINUTE poţi purta în noaptea dintre ani GALERIE FOTO

REVELION 2015. Fie că se vor distra acasă sau într-un club,  fie că vor avea parte de o petrecere cu ştaif, Doamnele trebuie să strălucească în ţinuta pe care o vor purta în noaptea dintre ani. 

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 09:43

Anul acesta, marii designeri ai lumii ne recomand ca ţinuta pentru Revelion să fie una în care să ne simţim confortabil şi care să ne scoată în evidenţă atuurile. De asemenea, designerii mai insistă şi pe ideea că putem da frâu liber imaginaţiei şi astfel să ne transformăm look-ul obişnuit într-o apariţie surprinzătoare.

Alegerea ţinutei pentru Anul Nou 2015 nu trebuie să vă creeze prea mari bătăi de cap, deoarece alegerea făcută trebuie doar să vă scoată din rutina zilnică.

Printre cele mai căutate piese vestimentare ale anului se numără rochiile vaporoase, rochiile scurte, bluzele cu imprimeuri, tricotajele sau piesele care evidenţiează componente ale caprei. Pentru că anul 2015 este anul caprei de lemn, ţinutele pentru Revelionul 2015 trebuie să aibă şi asemenea elemente.

Fie că este o ţinută elegantă sau fie că este una clasică, designerii mizează pe materiale delicate şi feminine, precum: dantelă, catifea, voal transparent, lână sau caşmir.

Dacă veţi petrece Revelionul acasă sau într-un pub, puteţi opta pentru haine tricotate şi accesorii comode.

Însă daca petrecerea pentru Noaptea dintre Ani va fi într-un local sofisticat, rochiile elegante, pantofii tip stiletto sau sandalele cu platformă, şalul sau capa, brăţara fină sau una detip cuff şi rujul roşu nu trebuie să lipsească din alegerile voastre.

Totodată, dacă nu eşti mulţumită de corpul tău nu trebuie să faci o obsesie din asta, ci trebuie să te concentrezi pe trasaturile pe care le consideri perfecte.

De exemplu, dacă ai braţe subţiri şi umeri tonifiaţi, alege o rochie fără maneci, dacă în schimbi ai gambele foarte bine tonifiate mizează pe o rochie scurtă sau puţin peste genunchi. De asemenea, dacă ai un decolteu generos pune-l în evidenţă purtând o rochie cu decolteu în V sau una în stil empire.

Adesea se întâmplă ca rochiile de seară să nu fie chiar pe gustul nostru şi astfel suntem nevoite să alegem alte alternative. Ţinutele din două piese pot fi alegerea perfectă pentru Revelionul 2015. Dacă veţi opta pentru o astfel de alegere, fusta elegantă, bluza din voal sau corsetul sunt alegerile cele mai potrivite. Ca materiale se pot folosi: pielea, dantela, tiulul, satinul, catifeaua sau accesorile cu animal print.

Ca ţinuta de Revelion să fie una completă, accesoriile nu pot fi omise. Pentru ţinutele sofisticate, poţi alege un şirag de perle sau un lănţişor cu pietre preţioase. În schimb pentru ţinutele simple poţi alege accesorii care să fie total diferite de ţinută.