Revoltă în cazul femeii care s-a aruncat în gol. Vecinii critică neglijenţa autorităţilor VIDEO

Cei care au cunoscut-o pe Elena, femeia care s-a aruncat vineri de pe un bloc din Capitală, sunt revoltaţi din cauza ineficienţei autorităţilor în acest caz. Elena trăia o adevărată dramă de când îi murise fata, cădea frecvent în depresie şi nu mai vorbea cu nimeni. O femeie bisericoasă, care a murit cu martori, acuză cunoscuţii.

RomaniaTV.net
23 mai 2015, 15:25
Revoltă în cazul femeii care s-a aruncat în gol. Vecinii critică neglijenţa autorităţilor VIDEO

Chiar în ziua în care se sărbătoreau sfinţii împăraţi Constantin şi Elena şi Înălţarea Domnului, Elena a luat o decizie la care soţul ei a refuzat să se gândească. „Dimineaţa au băut cafeaua, a plecat la piaţă şi ea s-a dus la serviciu… Şi asta a fost… Şi a primit telefon că e suită pe bloc…„, povestesc vecinii, pentru România TV.

Oamenii sunt revoltaţi pe neglijenţa autorităţilor şi cred că vecina lor putea fi salvată. Unii se miră cum în atâtea ore scurse autorităţile nu au putut face nimic pentru salvarea femeii. De asemenea, ei se miră, cum în 35 de ore, cât a stat femeia pe bloc, autorităţile nu au reuşit să întindă o saltea, pentru a preveni această dramă.