Revoltă în cazul femeii care s-a aruncat în gol. Vecinii critică neglijenţa autorităţilor VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 23 Mai 2015 18:25 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Mai 2015 18:25 // Sursa: romaniatv.net

Cei care au cunoscut-o pe Elena, femeia care s-a aruncat vineri de pe un bloc din Capitală, sunt revoltaţi din cauza ineficienţei autorităţilor în acest caz. Elena trăia o adevărată dramă de când îi murise fata, cădea frecvent în depresie şi nu mai vorbea cu nimeni. O femeie bisericoasă, care a murit cu martori, acuză cunoscuţii.

Chiar în ziua în care se sărbătoreau sfinţii împăraţi Constantin şi Elena şi Înălţarea Domnului, Elena a luat o decizie la care soţul ei a refuzat să se gândească. "Dimineaţa au băut cafeaua, a plecat la piaţă şi ea s-a dus la serviciu... Şi asta a fost... Şi a primit telefon că e suită pe bloc...", povestesc vecinii, pentru România TV.

Oamenii sunt revoltaţi pe neglijenţa autorităţilor şi cred că vecina lor putea fi salvată. Unii se miră cum în atâtea ore scurse autorităţile nu au putut face nimic pentru salvarea femeii. De asemenea, ei se miră, cum în 35 de ore, cât a stat femeia pe bloc, autorităţile nu au reuşit să întindă o saltea, pentru a preveni această dramă.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
femeie sinucigaşă sinucidere femeie de pe bloc
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mai 21:27
...de pe un bloc din Capitală, sunt revoltaţi din cauza ineficienţei autorităţilor în acest caz. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
23 mai 18:36
Votează email 0 email
...din Capitală, sunt revoltaţi din cauza ineficienţei autorităţilor în acest caz. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H