Revolta începută de o turistă nervoasă că oamenii își rezervau șezlongurile cu ajutorul prosoapelor. Ce a făcut femeia e demn de film de comedie: „M-am dus să privesc haosul”

O femeie, aflată în vacanță într-un hotel all-inclusive, a fost profund enervată atunci când a descoperit că oamenii își rezervau șezlongurile încă din timpul nopții aruncând prosoape pe ele. Aceasta s-a revoltat și a apelat la un gest extrem. Iată ce a făcut turista.

04 iun. 2023, 14:56
Revolta începută de o turistă nervoasă că oamenii își rezervau șezlongurile cu ajutorul prosoapelor. Ce a făcut femeia e demn de film de comedie: „M-am dus să privesc haosul”
Revolta începută de o turistă nervoasă că oamenii își rezervau șezlongurile cu ajutorul prosoapelor. Ce a făcut femeia e demn de film de comedie: „M-am dus să privesc haosul”

O femei a revoluționat regulamentul cu privire la șezlongurile de la piscină. Odată cu debutul sezonului vacanțelor de vară, cei mai mulți oameni optează pentru o evadare la plajă. La fel a procedat și o femeie care și-a început concediul cu o vacanță all-inclusive. Din păcate, experiența ei s-a dovedit a fi dezamăgitoare din cauza altor turiști prezenți la mare. Întâmplarea a avut loc atunci când femeia a observat că unii dintre acești turiști și-au rezervat șezlongurile prin intermediul prosoapelor.

Citește și: Cât costă închirierea unui șezlong pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii și cât vor plăti turiștii pentru o porție de hamsii

În cadrul vacanței sale la mare, o femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze pe toată lumea cu acțiunile ei neașteptate. Frustrată de comportamentul turiștilor care ocupau în mod abuziv toate șezlongurile de la piscina hotelului în care era cazată, ea a luat o decizie radicală. Concret, mulți dintre acești turiști își rezervau șezlongurile cu ajutorul prosoapelor, cu toate că nu aveau intenția să stea la piscină. Femeia a fost profund iritată atunci când a observat că toate șezlongurile de la piscină erau acoperite cu prosoape, chiar și în timpul nopții.

„A doua zi, mergem să găsim un loc, dar majoritatea locurilor au fost luate de prosoape. Găsim un loc gol și spre surprinderea noastră multe dintre scaune rămân rezervate aproape toată ziua, doar cu prosopul pe ele, fără ca nici un proprietar să apară. Poate fi frustrant când oamenii își lasă prosopul pe șezlonguri, dar apoi nu le folosesc ore întregi. Mai ales dacă ai fost nevoit să te înghesui pe locuri nedorite”, a scris revoltată femeia, în mediul online.

După câteva zile petrecute în vacanță, femeia a hotărât să ocupe un șezlong care era deja rezervat cu un prosop. Timp de patru ore, s-a bucurat de piscină, dar într-un final, proprietarii prosopului au apărut și i-au cerut să elibereze locul. În acel moment, femeia a izbucnit și a hotărât să facă ceva complet neașteptat.

„A treia zi, decidem să luăm niște prosoape de pe două șezlonguri și să ne bucurăm de ziua la piscină. După patru ore, un cuplu mai în vârstă apare și spun că ei aveau prosoapele deja acolo, că este locul lor și ne dau de pe șezlonguri. Asta m-a enervat teribil, așa că în ziua următoare m-am dus să iau prosoapele de pe fiecare șezlong nesupravegheat după micul dejun și apoi m-am dus să privesc haosul de pe balcon. Mulți, mulți oameni s-au plâns și până la sfârșitul săptămânii a existat un semn că prosoapele nesupravegheate vor fi îndepărtate. Misiune îndeplinită cu succes!”, a mai adăugat femeia.

Povestea extraordinară a femeii din Marea Britanie a provocat un val de controverse pe internet. În timp ce unii au condamnat-o pentru gestul considerat iresponsabil, alții i-au aplaudat curajul și hotărârea.

„Dacă îți dorești atât de mult un loc lângă piscină, ar trebui să ajungi devreme să îl ocupi. Nu să le iei locul altora. Ce nesimțire…ar fi trebuit să te dea afară din hotel. Nu sunt în totalitate de acord. Dacă stau 40 de min în piscină este normal să pot să mă întorc la locul meu. Ai procedat foarte greșit”, a spus un internaut.

„Cred că un prosop este ca o rezervare de 15 minute, dar nu mai mult. Uneori vrei să iei un loc înainte să iei de băut”, a mai spus un altul.

„Foarte bine le-ai făcut. Sunt unii de își lasă prosopul toată ziua pe scaun și nu vin deloc la piscină”, a fost reacția unui alt internaut.

Citește și: Vacanță Bulgaria 2023. Cât costă închirierea unui șezlong cu umbrelă pe litoralul bulgăresc