Revoltător! Om al străzii, bătut cu bâtele de 3 copii, în Timișoara. Bărbatul a alergat complet gol, pentru a se salva

Un om al străzii a fost bătut cu bâtele de trei copii, în Timișoara, chiar în noaptea de Crăciun. Pentru a scăpa de atacatori, bărbatul a început să alerge gol.

27 dec. 2021, 22:19
Revoltător! Om al străzii, bătut cu bâtele de 3 copii, în Timișoara. Bărbatul a alergat complet gol, pentru a se salva

Un om al străzii din Timișoara a fost atacat cu bâtele de trei copii, chiar în noaptea de Crăciun. Atacatorii au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce-l loveau fără milă pe sărmanul bărbat, care se adăpostea între tarabele unor comercianți.

Pentru a scăpa de atacatori, bărbatul a început să alerge gol pe străzi. Acesta ar fi fost bătut de trei ori în aceeași noapte, notează tion.ro.

Ce a făcut un om al străzii după ce a găsit 20.000 de lei la gunoi. Gestul care i-a lăsat fără cuvinte pe poliţişti

Bărbatul este cunoscut de comercianții din piață și de oamenii care locuiesc în zonă. Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, a fost atacat prima dată de trei copii. Minorii l-au lovit cu bâtele și l-au fugărit prin piață și pe stradă, în timp ce bărbatul era complet dezbrăcat.

Pe imaginile captate de camerele de supraveghere se poate vedea cum bărbatul hărțuit a fost salat de oamenii din zonă, care i-au sărit în ajutor. Cei trei agresori au fugit de la fața locului.

Agresorii au revenit totuși în jurul orei 4:00 și l-au luat din nou la bătaie pe omul străzii, iar locatarii din zonă au intervenit din nou. Copiii au fugit, însă s-au întors după victimă a treia oară, la ora 7:00, când l-au bătut din nou pe bărbatul fără adăpost.

Omul străzii, care are în jur de 40 de ani, are nasul rupt, dar și alte leziuni. Potrivit sursei citate, acesta ar suferi de afecțiuni psihice.

Detalii ȘOCANTE după moartea unui om al străzii din Timișoara. A fost UCIS de angajații unei firme de securitate

Polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu și au început demersurile pentru identificarea agresorilor.

„În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.