REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Cum a aflat soţia lui Klaus Iohannis că este Prima Doamnă

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a aflat de acasă rezultatul alegerilor prezidenţiale 2014. În timp ce Klaus Iohannis s-a bucurat că a devenit preşedinte alături de staff-ul de campanie, în Capitală, soţia sa a simţit emoţiile şi bucuria de acasă, din Sibiu. Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de ani, iar relaţia lor a fost întotdeauna extrem de discretă.

17 nov. 2014, 06:45
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Cum a aflat soţia lui Klaus Iohannis că este Prima Doamnă

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Carmen Iohannis a aflat de acasă, din Sibiu, că va fi Prima Doamnă a României. Aceasta nu l-a însoţit, duminică, pe Klaus Iohannis la sediul ACL din Bucureşti şi nici în Piaţa Universităţii din Capitală.

VEZI ŞI. CTP: Sper ca lui Iohannis să nu i se umfle capul că el este autorul acestei victorii

Klaus Iohannis a mers la sediul ACL din Capitală după ce a votat duminică dimineţa, împreună cu soţia, în Sibiu.

CITEŞTE ŞI: Reacţia lui Klaus Iohannis atunci când a aflat că a fost ales preşedinte. IMAGINI ÎN PREMIERĂ

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis s-au cunoscut în timpul facultăţii, la 22 de ani, şi a fost dragoste la prima vedere, precum a mărturisit acesta în volumul autobiografic „Pas cu pas”. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani.

În timpul facultăţii am cunoscut-o pe soţia mea, Carmen, în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani. A durat mult până când ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la vreo 29„, a mărturisit prezidenţiabilul ACL.

După 25 de ani de căsătorie, susţine că pentru a rămâne „lângă cineva trebuie să îţi doreşti să consolidezi familia şi să treci peste toate dificultăţile. Să treci intenţionat, fiindcă să abandonezi este uşor. Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: şi la serviciu, şi în căsătorie, şi în politică”.

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au fost mereu o familie discretă. Carmen Iohannis l-a însoţit de foarte puţine ori pe soţul ei la evenimente.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, liceu pe care l-a şi absolvit. Este pasionată de literatură, teatru, gastronomie franceză şi modă.

REZULTATE PARŢIALE ALEGERI 2014. Noi DATE OFICIALE furnizate de BEC: Iohannis 54,81%, Ponta 45,18%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Numărătoare paralelă ACL

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, NUMĂRĂTOARE PARALELĂ PSD

De altfel, Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea şi chiar l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita.

VICTOR PONTA: NU DEMISIONEZ din funcţia de prim-ministru cât timp colegii nu îmi cer asta