REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut peste 43% în judeţul Neamţ

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat detaşat alegerile europarlamentare în judeţul Neamţ, cu un scor de circa 43 la sută, potrivit unei numărători paralele realizată de PSD, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 05:18
REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut peste 43% în judeţul Neamţ

Deputatul Ioan Munteanu a declara că potrivit aceleiaşi numărători, pe poziţia a doua se clasează PNL cu 12 la sută, în timp ce Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Democrat Liberal au fiecare câte 9 la sută.

Un rezultat surprinzător se înregistrează în dreptul candidatului independent Mircea Diaconu, care ar fi înregistrat 8 procente.
 
Cele mai mari rezultate au fost obţinute de Mircea Diaconu la Piatra Neamţ – 14 la sută şi Roman – 12 la sută. În municipiul Piatra Neamţ, Alianţa PSD-UNPR-PC are, potrivit numărătorii paralele, 33 de procente, PMP – 11 la sută, PNL înregistrează 9 procente, iar PDL numai 6 la sută.

‘Cred că rezultatul la nivel naţional este foarte bun. Cu atât mai bun este în judeţ, fiind peste cel naţional. Toţi cei implicaţi ne-am dorit mai mult. Şi noi, la PSD Neamţ am angajat scoruri mai mari. Având în vedere densitatea de candidaţi, s-au pierdut foarte multe voturi, între 15 şi 25 la sută, Dacă am repartiza aceste voturi, PSD ar depăşi clar 50 la sută. Dar, ştim măcar ce avem de făcut şi avem de făcut destule. În concluzie, în judeţul Neamţ, PSD a câştigat detaşat faţă de ceilalţi competitori electorali’, a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Întrebat dacă USL se va reface după aceste alegeri europarlamentare, Liviu Dragnea a răspuns: „USL funcţionează în teritoriu. Nu ştim ce se va întâmpla mâine (luni, n.r.) în PNL. Noi ne dorim ce am spus mereu. USL trăieşte în mai multe judeţe din ţară”.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Referitor la posibiltatea ca scorul obşţinut la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 să-l oblige pe Victor Ponta să candideze la alegerile prezidenţiale 2014, Liviu Dragnea a spus: „Nu-l obligă nimic pe dl. Ponta să candideze la preşedinţie, dar sigur scorul va cântări mult în decizia pe care domnul Ponta o va lua”.