Rezultate BAC 2017 BACĂU. Consultă notele la Bacalaureat 2017 din judeţul Bacău

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Elevii care au susţinut examenul BAC 2017, în sesiunea iunie-iulie 2017, află miercuri ce note au luat la examenul maturităţii. Rezultatele la Bacalaureat 2017 vor fi afişate pe data de 05 iulie, până la ora 16.00, pe site-ul ministerul Educaţiei - EDU.ro. UPDATE: Bacău: Aproape 84% din absolvenţii de liceu care au dat bacalaureatul au promovat; doi candidaţi au obţinut media 10

04 iul. 2017, 08:21
Rezultate BAC 2017 BACĂU. Consultă notele la Bacalaureat 2017 din judeţul Bacău

Rezultate BAC 2017 BACĂU. RomaniaTV.net a centralizat, în timp real, toate informaţiile despre NOTELE de la BAC 2017.

Rata de promovare la examenul de bacalaureat este de 83,54% în judeţul Bacău, înainte de contestaţii, una dintre cele mai mari din ţară şi considerată ”foarte bună” de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Din cei 3.132 de absolvenţi declaraţi admişi, doar doi au obţinut media 10.

Un număr de 3.132 de absolenţi din judeţul Bacău din cei 3.866 care s-au înscris în acest an la examenul de bacalaureat au fost declaraţi admişi, rata de promovare fiind de 83,54%, cu 12 procente peste media naţională.

Din cei 617 candidaţi care nu au promovat examenul, 190 au avut medii peste 5.00, iar 614 au avut o singură notă sub 5.00 la cele trei probe scrise. Comparativ cu anul trecut, rata de promovare este cu peste trei procente mai mare înainte de rezolvarea contestaţiilor.

”Din punctul nostru de vedere, considerăm aceste rezultate drept unele foarte bune, mai ales că suntem între primele judeţe din ţară ca procent de promovabilitate. De aceea, nu putem fi decât mulţumiţi atât de elevi cât şi de profesorii care i-au pregătit pentru acest important examen din viaţa lor”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău, Doina Marinov.

În judeţ au fost înregistrate două medii de 10, obţinute de absolvenţi de la Colegiul Naţional ”Gheorghe Vrânceanu” şi Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri”, ambele din municipiul Bacău. 


Rezultate BAC 2017 BACĂU. Ministerul Educaţiei EDU.RO publică miercuri, 05 iulie, REZULTATE la BAC 2016. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale la BAC 2016 vor fi făcute publice în data de 12 iulie.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Calendar Bac 2016

– 5 iulie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00)

– 6 – 9 iulie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

– 10 iulie 2017 Afişarea rezultatelor finale

Vezi aici: REZULTATE BACALAUREAT 2017 BACĂU. Află ce notă ai obţinut la BAC

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Contestaţiile la probele scrise la BAC 2017 se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat.

Preşedintele centrului, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examen.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judeţ, cu acelaşi tip de hârtie pusă la dispoziţie de comisia de bacalaureat judeţeană/a municipiului Bucureşti . După aceasta, se aplică ştampila „Bacalaureat 2011 – C.Z.E.”.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. În cazul în care Comisia naţională de Bacalaureat decide organizarea de centre de contestaţii la nivel judeţean/al municipiului Bucureşti, lucrările se înaintează, prin delegat, comisiei judeţene /a municipiului Bucureşti de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării.

REZULTATE Bacalaureat 2017. Facultăți unde admiterea se face doar pe baza rezultatelor de la Bac 2017

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Totodată, se transmite un borderou în care se menţionează proba de examen, disciplina, tipul de subiect, numărul de ordine al lucrărilor şi numărul de pagini pentru fiecare lucrare contestată.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Comisia Naţională de Bacalaureat poate stabili organizarea de centre de contestaţii la nivel regional. Componenţa comisiei de contestaţii din centrele regionale este stabilită de comisia de bacalaureat judeţeană din judeţul unde a fost stabilit sediul centrului de contestaţii, cu acordul Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. În cazul în care se organizează centre regionale de contestaţii, lucrările de la centrele zonale de evaluare, ale căror rezultate iniţiale au fost contestate, se înaintează, prin delegat, comisiei de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucureşti. Aceasta numerotează lucrările contestate, pentru fiecare probă scrisă, disciplină şi tip de subiect şi le transmite comisiei regionale de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Rezultate BAC 2017 BACĂU. Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise. Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de bacalaureat.