Rezultate Bacalaureat 2021 Constanţa. Doar trei absolvenţi de clasa a XII-a au obţinut media 10

Peste 4500 de absolvenți de liceu din Constanţa află astăzi ce note au privit la examenul de Bacalaureat 2021.

05 iul. 2021, 10:42
Rezultate Bacalaureat 2021 Constanţa. Doar trei absolvenţi de clasa a XII-a au obţinut media 10

Rezultate Bacalaureat 2021 Constanţa.

Primele rezultate de la Bacalaureat 2021 au fost afişate luni  în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Afișarea rezultatelor se face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului. În judeţul Constanţa, doar trei elevi au obţinut media 10.

Citeşte şi: BAREM Bacalaureat 2021 Matematică. Cum trebuiau elevii să rezolve subiectele pentru a obține notă maximă! Iată formula de calcul!

Elevii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestații în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Citeşte şi: BAREM Bacalaureat 2021. Cum trebuiau rezolvate subiectele la UMAN: Geografie, Logică și argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie

 

Rezultate Bacalaureat 2021 Constanţa. Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiţii, şi anume: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.