REZULTATE LIGA 1: Seară oltenească în prima ligă

Ambele formaţii din Craiova au obţinut victorii vineri seară, în prologul etapei a 13-a din Liga 1.

22 oct. 2021, 23:28
REZULTATE LIGA 1: Seară oltenească în prima ligă

REZULTATE LIGA 1. Lui Laurenţiu Reghecampf îi merge bine în fotball, dacă în amor are parte de scandal în triunghiul amoros cu amanta însărcinată şi soţia Anamaria Prodan. Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XIII-a a Ligii I. Unicul gol al mecilui a fost marcar de Ivan, în minutul 73.

România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România!
„Au avut o ocazie, o ocazie mare. Eu cred că noi am avut foarte multe șanse. Dacă înscriam din penalty se juca altfel, îi forțam și pe ei să iasă la joc. E foarte greu să joci împotriva unei echipe cum este Chindia. Cred că antrenează acest sistem și își știu nivelul. Dacă marcam penalty-ul respectiv cred că altfel decurgea jocul. A fost Ivan și Nistor, dar Ivan a fost faultat și de asta a șutat Nistor. Se întâmplă, dar sper ca pe viitor să își asume responsabilitatea și să execute”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-0.

CS Universitatea Craiova ajunge la 4 victorii consecutive, toate fără gol primit, și urcă provizoriu pe locul secund. Are 25 de puncte, 5 sub campioana CFR Cluj. Chindia nu a mai câștigat de 5 meciuri, dar rămâne într-o zonă sigură, pe locul 10, cu 14 puncte.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Al. Iacob, Martac (Stoian ”81)- Neguţ (Stoian ’90), Dulca, Popadiuc, Corbu – M. Şerban (Matiş ’81) – D. Florea (Jipa ’90+2). Antrenor: Emil Săndoi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu – Roguljic (Markovici ’46), Nistor (Baiaram ;65), Houri – Cîmpanu (Gustavo ’59), Koljic (Creţu ’60), Ivan (Fedelea ’75). Antrenor: Laurenţiu Reghecamf

Cartonaşe galbene: Baiaram ’85, Căpăţînă ’90, Creţu ’90+5

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – Andrei Antonie

Observator: Adrian Comănescu

FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi. Este acceptată şi testarea pentru participarea la competiţii
Antrenorul formației din Bănie a comentat și despre decizia autorităților de a interzice intrarea spectatorilor pe stadioanele din România, iar acesta cere ca să se facă o diferență între românii care sunt vaccinați și cei care nu sunt.

„Sper să nu se ia această hotărâre pentru că noi încurajăm vaccinarea. Eu cred că trebuie să se facă o diferență între cei vaccinați și cei nevaccinați. Trebuie să avem grijă, dar trebuie să existe o diferență. Noi îi încurajăm pe toți să se vaccineze. Ne dorim să fim sănătoși, cred că e cel mai important lucru”, a mai spus Reghe.

REZULTATE LIGA 1. FC U Craiova, victorie cu Gaz Metan, scor 2-0, în Liga I

Şi formaţia FC U Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bălan ’47 şi Raicea ’90+4.