Rod Stewart este în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „În două luni, mi-am pierdut doi dintre cei mai buni prieteni”

Rod Stewart este în doliu. Artistul a anunțat, miercuri, pe rețelele sociale, că frayele său Bob a murit marți seară, la doar două luni după decesul celuilalt frate, Don, informează Daily Mail.

30 nov. 2022, 22:54
Rod Stewart este în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „În două luni, mi-am pierdut doi dintre cei mai buni prieteni”
Rod Stewart este în doliu

Rod Stewart este în doliu. „Cu mare tristețe, anunț moartea fratelui meu Bob, care s-a alăturat acum fratelui meu Don pe marele teren de fotbal din cer. În decurs de două luni, mi-am pierdut doi dintre cei mai buni prieteni”, a transmis Rod Stewart, pe contul său de Instagram.

Citește și: Moderator BBC îmbrăcat în negru. Urmează să anunţe moartea Reginei? Între timp, englezii au început să se strângă în faţa Palatului Buckingham

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Rod Stewart este în doliu

Atât de trist… cele mai profunde condoleanțe. Odihnește-te în pace Bob”, a transmis jurnalistul Piers Morgan, după ce a aflat despre decesul din familia lui Rod Stewart.

În luna septembrie, celebrul cântăreț a anunțat că fratele său mai mare, Don, a murit la vârsta de 94 de ani. Rod Stewart mai are două surori, pe Peggy și pe Mary.

Rod Stewart ar fi trebuit să susțină un concert în Qatar pe data de 20 noiembrie. Rod Stewart a primit oferta în urmă cu 15 luni. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit presei abia acum că a refuzat invitația. El urma să primească un milion de dolari dacă ar fi susținut concertul.

De fapt, mi s-au oferit mulți bani, peste 1 milion de dolari, să cânt acolo acum 15 luni”, a declarat Stewart, în vârstă de 77 de ani. „Am refuzat-o. Nu este corect să plec. Nu este ce trebuie” a declarat celebrul cântăreț. Stewart și-a motivat refuzul printr-o referire la multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar.

Artistul a mărturisit că nu vrea să cânte la Campionatul Mondial din Qatar din cauza discriminării femeilor, a persoanelor LGBTQ. De asemenea, Stewart a amintit și de moartea a 37 de lucrători migranți care au ajutat la construirea stadioanelor unde va avea loc Cupa Mondială.

Declarația lui Stewart vine la puțin timp după ce David Beckham a fost criticat de fani pentru că s-a înscris ca ambasador la Cupa Mondială din Qatar. În același timp, și cântăreața Dua Lipa a refuzat să cânte la evenimentul din Qatar. „Nu voi concerta”, a scris Lipa pe o rețea socială. În plus, ea a mai adăugat că „Aștept cu nerăbdare să vizitez Qatarul când acesta și-a îndeplinit toate angajamentele privind drepturile omului pe care le-a făcut atunci când a câștigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”.