Rodica Stănoiu: Aspazia Cojocaru a scris notele la Securitate

Declaraţie-şoc a Rodicăi Stănoiu. Fostul ministru al Justiţiei aruncă pisica securistă în curtea fostei sale colege, Aspazia Cojocaru, şi spune că judecătorul CCR a scris notele către Securitate. Declaraţia Rodicăi Stănoiu vine după ce o instanţă a decis deja că a colaborat cu Securitatea. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 13:53
Rodica Stănoiu: Aspazia Cojocaru a scris notele la Securitate

În motivele de recurs depuse la Înalta Curte, Rodica Stănoiu se spală pe mâini şi spune că notele informative care i se atribuie au fost date, de fapt, de Aspazia Cojocaru.

Avem de-a face cu o acţiune tipică de diversiune. Actele de delaţiune ale Aspaziei Cojocaru îndreptate împotriva colegei şi prietenei sale Marilena Uliescu mi-au fost atribuite, prin rescrierea notelor„, susţine Stănoiu.

Rodica Stănoiu merge şi mai departe cu acuzaţiile şi spune că Aspazia Cojocaru a fost crezută pe cuvânt că nu a colaborat cu Securitatea, deşi existau probe certe împotriva sa.

Doamna Aspazia Cojocaru, colegă de birou cu subsemnata, a fost contactată de un ofiţer al Securităţii, pentru a furniza informaţii despre o persoană din Franţa”, mai spune fostul ministru.

Straniu este că în notele informative de la dosarul Rodicăi Stănoiu, cu nume de cod „Sanda”, este pârâtă chiar… Aspazia Cojocaru.

Contactat de România TV, judecătorul CCR a spus că are un verdict definitiv de necolaborare cu Securitatea şi că fiecare îşi poate face apărarea cum consideră. Rodica Stănoiu nu a putut fi contactată.