ROLAND GARROS 2015. Surpriză uriaşă, Şarapova a fost eliminată. Simona Halep profită din plin

ROLAND GARROS 2015. Maria Şarapova, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a părăsit anul acesta competiţia în faza optimilor de finală, fiind învinsă în două seturi, 6-7, 4-6 de jucătoarea cehă Lucie Safarova.

01 iun. 2015, 11:05
ROLAND GARROS 2015. Surpriză uriaşă, Şarapova a fost eliminată. Simona Halep profită din plin

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a fost eliminată de la ediţia din acest an a Internaţionalelor de Tenis ale Franţei în turul secund, însă în urma rezultatelor de luni, din optimi, este sigură că va rămâne în Top 3 mondial după încheierea turneului.

Citeşte şi SIMONA HALEP se pregăteşte să-şi concedieze din nou antrenorul. Zilele lui Victor Ioniţă sunt numărate

Condiţia ca Şarapova să rămână în ierarhia WTA în faţa Simonei Halep era ca ea să ajungă cel puţin în sferturile de finală la Roland Garros 2015, lucru care nu s-a întâmplat, rusoaica fiind eliminată, luni, în optimi, de Lucie Safarova, scor 6-7, 4-6. Simona Halep rămâne astfel pe locul 3 în lume, după Roland Garros 2015, după Petra Kvitova, care ar fi întrecut-o pe Halep în orice condiţii, dat fiind faptul că românca a fost eliminată prematur din competiţie. Ascensiunea Kvitovei pe locul 2 în lume se datorează faptului că ea avea mai puţine puncte de apărat la Roland Garros după ediţia de anul trecut, ea fiind eliminată atunci în turul trei.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015. Andreea Mitu, favorită la calificarea în sferturile de finală

Într-un alt meci din optimi, luni, Garbine Muguruza (nr. 21) – Flavia Pennetta (nr. 28) 6-3, 6-4, astfel că una din partidele sferturilor va fi Lucie Safarova – Garbine Muguruza.