Româncă din Italia, acuzată de crimă. Şi-a înjunghiat vecina din cauza gălăgiei

O româncă din Italia a fost arestată pentru crimă. Femeia în vârstă de 47 de ani este acuzată că şi-a ucis vecina columbiană. Românca spune că a acţionat în legitimă apărare, după ce a fost atacată în propria casă de trei persoane, printre care şi victima.

09 feb. 2021, 17:18
Româncă din Italia, acuzată de crimă. Şi-a înjunghiat vecina din cauza gălăgiei
Româncă din Italia, acuzată de crimă. Şi-a înjunghiat vecina din cauza gălăgiei

Româncă din Italia, acuzată de crimă. Georgeta are 47 de ani şi a fost arestată după ce şi-a înjunghiat mortal vecina columbiană. Românca spune că a acţionat în legitimă apărare, după ce a fost atacată în propria casă. Printre agresori s-ar afla şi victima.

Româncă din Italia, acuzată de crimă

Medicii urmează să stabilească dacă românca a acţionat într-adevăr în legitimă apărarea. Georgeta spune că a a fost lovită cu pumnii, fiindu-i provocate răni la gât. Potrivit publicației lasiciliaweb.it, citată de observatornews, românca ar fi raportat aceste răni înainte de a fi dusă la închisoarea Pagliarelli din Palermo, acolo unde este reținută.

Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 4 februarie, atunci când o femeie în vârstă de 42 de ani, din Columbia, a fost înjunghiată în abdomen de o româncă de 47 ani, după o ceartă între vecini. Incidentul a avut loc la ultimul etal al unei clădiri din Viale Mario Rapisardi, în Catania.

Citeşte şi Mandarine spălate cu detergent de vase de românii care muncesc în Italia: „Ia uitați ce cumpărăm noi din piață”

Columbiana a murit la spital, la scurt timp după ce a fost înjunghiată.

Fratele victimei, care locuieşte în aceeaşi clădire, a declarat că sora lui i-a făcut o vizită pentru a petrece seara cu niște prieteni. La un moment dat, românca ar fi început să bată cu pumnii în perete, deranjată de prea mult zgomot. Atunci, el și sora lui au mers la ușa vecinei, pentru a clarifica problema.

Citeşte şi Românca din Italia care şi-a omorât prietena de 25 de ani, tot româncă de origine, a primit închisoare pe viaţă

„Țipa și bătea cu pumnii în perete pentru că auzea zgomote. Nepoata Sandrei, fiica fratelui său, care are doar 3 ani, a început să țipe și să plângă și a făcut un atac de panica din cauza comportamentului româncei. Sandra a încercat să-i explice că nu putea opri copilul să plângă, dar, după aceea, deși situația părea rezolvată, această persoană a continuat să țipe și să bată cu pumnii. După ce Sandra a apărut din nou în fața vecinei pentru o altă confruntare, a ieșit cu cuțitul și a lovit-o pe Sandra“, a povestit un martor, citat de newsicilia.it.

În casa româncei, polițiștii au găsit ulterior, și confiscat, hainele pe care le-a purtat în timpul atacului, dar și cuțitul, care ar fi fost spălate și apoi așezate în chiuveta din bucătărie.

Sursa foto lasicilia.it / Facebook