Româncă înjunghiată în Austria. Agresorul a împușcat apoi doi polițiști

O româncă în vârstă de 42 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit, în faţa copilei ei de 11 ani. După atac, agresorul de origine irakiană a provocat haos pe străzile din Linz. Alţi trei oameni, printre care şi poliţişti, au fost răniţi de fostul partener al româncei.

10 ian. 2023, 14:26
Româncă înjunghiată în Austria. Agresorul a împușcat apoi doi polițiști

Alarma s-a dat la prima oră a dimineții, când o româncă în vârstă de 42 de ani a sunat la Poliție și a anunțat că a fost atacată de fostul ei iubit, în apartamentul în care locuia, cu o lovitură de cuțit în spate și una în abdomen. Agresorul a fugit apoi cu o mașină.

Citește și: O româncă care voia să devină stewardesă, obligată la interviu să se dezbrace: „M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”

Pentru că atacatorul, un irakian cu antecedente penale, era extrem de violent, polițiștii s-au mobilizat pentru capturarea lui. În total, 170 de ofițeri l-au căutat pe irakian, potrivit stiridiaspora.ro. In timp ce polițiștii cautau masina barbatului, acesta ajunsese deja la locul de munca al sotiei, unde a facut dezastru.

Ulterior, bărbatul a fost observat de oamenii legii în centrul orasului. L-au încercuit, insa barbatul a reusit sa le smulga o arma si sa impuste doi dintre oamenii legii. O femeie si un barbat. Ambii grav raniti. Femeia a reusit sa indrepte arma spre el si sa mai traga cateva focuri. În cele din urmă a lăsat arma jos și a ridicat mâinile. A fost capturat si dus la politie, acolo unde a negat toate faptele.

Citește și: O româncă, pe lista Europol a celor mai căutate infractoare din lume. Anamaria este dispărută de zece ani

Cu toate acestea, bărbatul este acum cercetat pentru mai multe tentative de crimă.