Româncă moartă în Italia, în timp ce se ducea la locul de muncă. A căzut din picioare pe stradă

O româncă în vârstă de 55 de ani, care locuia regiunea Lombardia, a murit marți, 30 ianuarie, în urma unui infarct. În momentul decesului, femeia era pe stradă, mergea spre locul de muncă, scrie presa italiană. 

02 feb. 2024, 11:22
Româncă moartă în Italia, în timp ce se ducea la locul de muncă. A căzut din picioare pe stradă

Încă o româncă își găsește sfârșitul în Italia. Vasilica Cange avea 55 de ani și era căsătorită cu Gigi, un român care lucrează ca șofer de camion. Femeia era mama unei fete, care locuiește în Olanda.

Vasilica lucra de 10 ani ca menajeră part-time, de la ora 13:00 la ora 16:00, la școala primară de la Institutul de călugărițe Tondini de pe via Pietrasanta. Marți, în timp ce mergea la serviciu, pe via Roma a început să se simtă brusc rău și a căzut la pământ.

Citește și: Povestea emoționantă a unei românce plecate la muncă în Italia. A dormit în gară, a suferit de foame, dar a găsit puterea să se ridice: „Uneori auzeam voci care îmi spuneau să pun capăt la toate”

Călugărițele, îngrijorate că Vasilica nu mai ajungea la serviciu, au încercat să o sune la telefon. „Ne-am îngrijorat, ne-am gândit că trebuie să i se fi întâmplat ceva, că trebuie să se fi simțit rău”, a povestit sora Gabriella, citată de rotalianul.com.

„Ne-au spus că a fost văzută o ambulanță în via Roma, așa că ne-am dus la Urgență, în Codogno, dar nu era acolo. Am încercat acasă, dar pentru că nu aveam cheile nu am putut să intrăm. Apoi am aflat că mai erau carabinieri și patrule de poliție în Via Roma și am fugit acolo”.

Citește și: VIDEO O româncă a filmat preţurile dintr-un supermarket din Elveţia: „Unele produse sunt mai ieftine decât în România. Trist”

Vasilica Cange stătea întinsă la pământ. Trupul său fără viață acoperit de o pânză. Martorii au povestit  că au văzut-o prăbușindu-se brusc la pământ. Din păcate, Vasilica a murit pe stradă, răpusă de un infarct care nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire.