Româncă moartă într-o gelaterie din Italia. Soţul cere despăgubiri de 400.000 de euro

O româncă şi-a găsit sfârşitul într-o gelaterie din Rimini, Italia. Femeia a vrut să mergă la toaletă, dar a greşit uşa şi a intrat într-o magazie întunecată. După primul pas, femeia a căzut pe scara care cobora în subsol şi a murit.

13 nov. 2022, 09:06
Româncă moartă într-o gelaterie din Italia. Soţul cere despăgubiri de 400.000 de euro

Proprietarele unei gelaterii din orașul italian Rimini, Italia, au fost trimise în judecată pentru omor din culpă după ce o româncă a murit în localul lor, informează ziarul Il Resto del Carlino.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 23:00, la data de 15 iunie 2018. Rotalianul scrie că românca voia să folosească toaleta gelateriei, dar a greșit ușa și a ajuns într-o magazie întunecată. După primul pas făcut românca a căzut pe scări și a murit.

Citeşte şi: Familia Paulei, românca de 29 de ani moartă după ce a aşteptat 3 ore să ajungă ambulanța, cere să se facă dreptate: „Am sunat de 4 ori la numărul de urgenţă. A murit sub ochii mei”

 

O româncă a murit într-o gelaterie din Italia. Soţul cere despăgubiri de 400.000 de euro

Proprietarele gelateriei vor trebui să răspundă pentru faptul că ușile nu erau semnalizate corespunzător și nu au fost implementate măsuri de siguranță în local, care ar fi dus la evitarea unei astfel de tragedii.

Avocatul inculpatelor, pe de altă parte, susține că semnalizările erau corespunzătoare, iar moartea româncei a fost o tragică fatalitate și nu vina clientelor sale.

Citeşte şi: Miriam, o româncă stabilită în Italia, sfârșit tragic la 22 de ani. A fost ucisă în noaptea de Halloween de un bărbat băut și drogat

Soțul româncei s-a constituit parte civilă în cadrul procesului, asistat de avocatul Cristiano Basile, și a cerut o despăgubire în valoare de 400.000 de euro, mai precizează sursa citată.