Româncă ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul a recunoscut totul

O româncă în vârstă de 32 de ani a fost ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. În faţa anchetatorilor, criminalul italian a recunoscut totul. Acesta a fost arestat pentru uciderea româncei.

13 mai 2021, 13:12
Româncă ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul a recunoscut totul
Româncă ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul a recunoscut totul

Româncă ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Elena era din Galaţi şi de trei săptămâni locuia cu chirie în apartamentul din Aosta, locul în care şi-a găsit sfârşitul.

Româncă ucisă în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic

Citeşte şi O româncă, ucisă în stil mafiot în Spania. Florina Gogoş a fost găsită într-o mlaştină

Italianul găsise numărul de telefon al Elenei pe un site de escorte. Şi-au dat întâlnire în apartamentul tinerei, însă lucrurile au degenerat în momentul în care fata a refuzat un joc erotic. Italianul le-a povestit anchetatorilor că a încercat să o convingă cu forţa. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea. În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o, potrivit observatornews.ro. 

Elena s-a stins în doar câteva minute.

Bărbatul a fugit imediat după crimă, luând cu el într-o  pungă cearşafurile pătate de sânge, cuţitul cu care a înjunghiat-o pe româncă şi telefoanele mobile ale victimei. A aruncat punga în gunoiul de lângă casa lui.

Românca a fost găsită în baia din apartamentul său, într-o baltă de sânge,  pe jumătate dezbrăcată.

În momentul în care a fost prins, italianul avea asupra lui 1.500 și 2.000 de euro în numerar, bani pe care a recunoscut că îi furase din casa româncei.

Citeşte şi O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia. Elena se mutase în noua casă doar de trei săptămâni