ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE. Yann Sommer, portarul Elveţiei: România preferă să se apere

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE. România este o echipă care preferă să se apere, a declarat pentru site-ul UEFA portarul naționalei Elveției, Yann Sommer, înaintea meciului de miercuri dintre cele două reprezentative, din Grupa A a EURO 2016.

14 iun. 2016, 12:36
ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE. Yann Sommer, portarul Elveţiei: România preferă să se apere

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE.

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

România a pierdut primul meci la EURO 2016, aşa că e sub presiunea de a obține un rezultat bun. E o echipă care preferă să se apere, așa că sunt curios să văd cum va aborda meciul de miercuri. Oricum va juca România, noi trebuie să ne păstrăm calmul. Avem vântul din pupă și singurul lucru care contează e rezultatul„, a spus Yann Sommer, portarul Borussiei Monchengladbach şi al naţionalei Elveţiei.

Citeşte şi ROMÂNIA-ELVEŢIA. Probleme în atacul nostru. Bogdan Stancu are febră mare şi s-ar putea să nu joace

De asemenea, Sommer a estimat că jucătorii Elveției trebuie să comunice mai bine pe teren și să fie mai atenți atunci când au posesia mingii. Despre partida echipei sale cu Albania, câştigată cu scorul de 1-0, goalkeeperul a spus: „Cea mai mare parte a meciului am jucat cu un om în plus și n-am profitat întotdeauna de avantajul numeric. Uneori am pierdut din neglijență mingea„.

România și Elveția se vor întâlni miercuri, de la 19.00, pe stadionul Parc des Princes din Paris.