ROMANIA-SUEDIA. Daniele Orsato arbitrează meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Italianul a condus finala Cupei României 2012

ROMANIA-SUEDIA. Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce meciul dintre naţionalele de fotbal ale României şi Suediei, care va avea loc vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a EURO 2020.

12 nov. 2019, 12:39
ROMANIA-SUEDIA. Daniele Orsato arbitrează meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Italianul a condus finala Cupei României 2012

ROMANIA-SUEDIA. Arbitri asistenţi vor fi Lorenzo Manganelli şi Fabiano Pretti, iar al patrulea oficial a fost delegat Michael Fabbri. Observatorul de arbitri provine din Slovacia, Marian Ruzbarsky.

ROMANIA SUEDIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO în preliminariile Euro 2020 la PROTV

Daniele Orsato, care va împlini în această lună 44 de ani, este arbitru FIFA din 2010. Orsato este un obişnuit al echipelor româneşti şi al Arenei Naţionale.

În 2012, italianul a arbitrat finala Cupei României dintre Dinamo şi Rapid, câştigată de ”câini” cu 1-0. În decembrie 2012, a oficiat la victoria de senzaţie a echipei CFR Cluj pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United în Liga Campionilor. În 2014, a condus partida Petrolul – Dinamo Zagreb 1-3, la Ploieşti, în preliminariile Europa League. În august 2016 a revenit pe Arena Naţională pentru meciul FCSB – Manchester City 0-5, din play-off-ul Ligii Campionilor.

ROMANIA-SUEDIA. În acest sezon de Champions League, Daniele Orsato a condus două partide, ambele cu echipe la care joacă internaţionali români, Florin Andone (Galatasaray) şi Răzvan Marin (Ajax), Galatasaray – Real Madrid 0-1, respectiv Valencia – Ajax 0-3.

Arbitrul asistent Lorenzo Manganelli a făcut parte din brigada care a oficiat finala Europa League din această vară, în vreme ce Daniele Orsato a fost al patrulea oficial la această partidă.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală, şi reprezentativa Spaniei, luni 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.


loading...
Partenerii noștri