Românii au talent 2015: Ce se întâmplă dacă un jurat apasă butonul auriu

Românii au talent 2015: Vineri începe cel de-al cincilea sezon al unuia dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din grila actuală de programe, "Românii au talent 2015". Mii de persoane dorince de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, s-au prezentat la preselcţii plini de entuziasm

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 10:53
Românii au talent 2015: Ce se întâmplă dacă un jurat apasă butonul auriu

Românii au talent 2015: Deşi este vineri şi este 13 va fi o zi plină de noroc pentru toţi participanţii la preselcţiile show-ului de talente „Românii au talent 2015”.

Pentru că organizatoii noului sezon îşi doresc să ofere publicului momente de neuitta, aceştia au schimbat nu doar decorul, ci şi juriul şi regulile, informează portalul online stirileprotv.ro.

Românii au talent 2015. Andra vorbeşte despre nouă sezon: Veţi vedea numere senzaţionale, un show excepţional

 „Acum, când am început al cincilea sezon ştiam că multe lucruri mă vor surprinde. Şi multe lucruri m-au surprins. Şi sunt convins că multe lucruri îi vor surprinde în continuare pe telespectatori”, a declarat Andi Moisescu.

Mai exact, juraţii pot acum să trimită un concurent direct în semifinală, dacă apasă butonul auriu. De asemenea, în cazul în care un concurent primeşte doi de „DA” şi doi de „NU”, va merge mai departe doar dacă un alt jurat se va răzgândi. Iar cei care obţin 3 sau 4 de „DA” sunt recompensaţi cu steluţe albastre.

„Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe în semifinală un băiat care cântă extraordinar”, a spus Andra.

Citeşte şi  „Românii au talent 2015”, SURPRIZA primăverii