ROMANII AU TALENT 2018: „Mihaela, ce am eu în pantaloni?”. Numărul care a lăsat-o cu gura căscată pe Mihaela Rădulescu

Magicianul care i-a sucit mințile Mihaelei Rădulescu la Românii au talent, a făcut un număr spectaculos, în fața juriului, în ediția de vineri seara, 2 martie.

RomaniaTV.net
02 mart. 2018, 19:29
ROMANII AU TALENT 2018: „Mihaela, ce am eu în pantaloni?”. Numărul care a lăsat-o cu gura căscată pe Mihaela Rădulescu

ROMANII AU TALENT 2018:  Numărul de magine a fost unul cu cărți de joc, iar concurentul se află pe scena Românii au talent, pentru a doua oară. La fel ca și data trecută, tânărul a făcut senzație. Acesta a cerut patru de da!, în schimbul unei sticle de vin, pe care de altfel, a băut-o tot singur, spre surprinderea juraților.

Juratii l-au recunoscut imediat! Andrei Andronachi le-a adus un cadou invizibil, iar ce a urmat a starnit hohote de ras.Andi Moisescu l-a privit fascinat: „De unde le scoate?”. Nu exista nicio explicatie pentru ce s-a intamplat pe scena

În timpul numărului, tânărul a întrebat-o direct pe Mihaela Rădulescu. “Mihaela, ce am eu în pantaloni?”, a întrebat-o magicianul pe Mihaela Rădulescu, referindu-se evident, la culoarea cărții de joc. „Păi nu știu ce ai”, a răspuns timidă aceasta.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Momente uluitoare, Mihaela Rădulescu urcă pe scenă, iar Călinescu plânge în direct