Românii au talent 2021. Cine este Narcisa Ungureanu, fetiţa care, la doar 10 ani, deţine deja 40 de trofee

Narcisa Ungureanu a deschis prima semifinală a show-ului Românii au talent. La doar 10 ani, concurenta are deja în palmares 40 de trofee și 30 de medalii la diferite concursuri de interpretare muzicală. 

15 mai 2021, 12:50
Românii au talent 2021. Cine este Narcisa Ungureanu, fetiţa care, la doar 10 ani, deţine deja 40 de trofee
Narcisa Ungureanu, 10 ani, a ajuns în semifinala Românii au talent

Românii au talent 2021. Narcisa a fost prima dintre cei 12 concurenţi din prima semifinală care s-a prezentat în faţa juraţilor cu un număr excepţional. A participat de cinci ori la preselecțiile pentru show-ul de talente, iar acum este mai aproape ca niciodată de finală.

Narcisa Ungureanu vrea să câştige marele premiu pentru a-şi ajuta tatăl să-şi continue tratamentul

Povestea ei de viață i-a impresionat profund pe jurați. Originară din Bucovina, Narcisa nu a avut o viață deloc ușoară. Tatăl ei este grav bolnav, iar fetiţa îşi doreşte marele premiu pentru ca părintele ei să-şi poată permite tratamentul.

Citeste si Ea este „Îngerul” de la Românii au Talent 2021. Daria Batschi-Beleca, maestră a harpei la 15 ani, a răscolit sufletele juraților

Narcisa a cântat la diverse evenimente, iar banii câștigați a ținut să-i ofere tatălui ei, care se află sub terapie.

„Am foarte multe piese, am piese despre frații mei, am hore. Am foarte multe trofee, cânt pe la nunți pe la botezuri și cu banii pe care îi câștig la evenimente private îi dau lui tata pentru terapie.

Muzica e viața mea și vreau să fac asta toată viața. O să știe toată lumea de Narcisa din Bucovina.

Tata a avut o tumoră la măduva coloanei și de atunci nu a mai putut să meargă, stătea în pat, acum e mai bine, mergem la Humor la terapie. Eu țin la părinții mei foarte mult, îi iubesc foarte mult” , a declarat Narcisa Ungureanu la preselecții.

Românii au talent 2021. Aprecieri pe măsura interpretării

Narcisa a ales să cânte, în semifinală, melodia ”Bucovina ca-n folclor” și a fost o alegere inspirată! Prestația ei i-a impresionat pe juraţi. Andra i-a făcut un compliment pe măsura interpretării şi talentului ei: ”Ești de vârstă cu băiatul meu, David. Te-ai născut o dată cu această emisiune. Felicitări, puiule!”.

La rândul său, Florin Călinescu i-a adresat numai laude și a încurajat-o să nu renunţe la pasiunea sa: ”Ești foarte impresionantă! Ești pe un drum foarte clar, ești deja un mare artist al genului. Sper să te țină 70 de ani. Bravo!”.

Citeste si Românii au talent 2021. Cine este Ana-Maria Mărgean, fata care a cucerit juriul cu numărul de ventrilocie. Va ajunge sau nu tânăra în marea finală