ROMÂNII AU TALENT Paula Rad, de nerecunoscut înaintea ultimei semifinale a concursului

Paula Rad, de nerecunoscut înaintea ultimei semifinale de la Românii au talent. Paula Rad, concurenta din Zalău, în vârstă de 28 de ani, care a reușit să impresioneze până la lacrimi publicul și juriul de la Românii au talent, în audiții, este absolventă de Conservator și are 11 ani de canto, dar nu a reușit să profeseze în domeniu și lucrează ca femeie de serviciu.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 13:32
ROMÂNII AU TALENT Paula Rad, de nerecunoscut înaintea ultimei semifinale a concursului

Sau, cel puțin, lucra, până când a pășit pe scena show-ului de la Pro TV și i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenți în sală cu melodia „O mio babbino caro”.

Paula Rad are o voce și un talent rar întâlnite, o adevărată soprană, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu (Golden Buzz) care-i asigură un loc direct în semifinala Românii au talent, scrie libertatea.ro.

„Am pielea de găină”, a declarat Andra, atunci, cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Concurentul eliminat din show denunţă jocurile de culise: „Alţii din spate sunt adevăraţii juraţi!”

Acum, Paula este mai pregătită ca niciodată să se califice mai departe și să obținul titlul de „cel mai talentat român”. Chiar a postat o fotografie cu ea, pe pagina sa de Facebook, în care apare cu un look schimbat și cu o privire care trădează hotărârea.

În această seară, de la ora 20.30, Ultimii 10 semifinaliști de la „Românii au talent” luptă pentru un loc în finala din 2 iunie și pentru premiul de 120.000 de euro.

Va fi o semifinală cu adevărat specială pentru că, pe lângă cei 10 concurenți care vor prezenta momente spectaculoase, Fiul lui Florin Călinescu va urca, în premieră pe scena Românii au talent, iar Nadia Buduruși, finalista sezonului șase Românii au talent va face un show de senzație, la doar 5 luni după ce a născut.