Romanița Iovan, detalii cutremurătoare despre fostul ei soț. Cum a murit, de fapt, Adrian Iovan

Romaniţa Iovan a fost invitată recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă, unde a făcut mărturisiri dureroase despre fostul său soț, Adrian Iovan.

27 nov. 2021, 09:37
Romanița Iovan, detalii cutremurătoare despre fostul ei soț. Cum a murit, de fapt, Adrian Iovan

Romanița Iovan, detalii cutremurătoare despre fostul ei soț. Creatoarea de modă şi-a deschis recent sufletul în faţa fanilor săi şi a dat detalii mai puțin știute despre fostul său soț, regretatul pilot Adrian Iovan, care a murit în anul 2014, în urma unui tragic accident aviatic.

Romanița Iovan, detalii cutremurătoare despre fostul ei soț. Cum a murit, de fapt, Adrian Iovan

Romanița Iovan şi-a adus aminte și de tragedia aviatică în care și-a pierdut viața fostul său soţ şi a povestit cum a reacţionat fiul său în momentul în care a aflat cumplita veste. „A fost un moment foarte, foarte complicat pentru mine, mai ales că am fost și indusă în eroare de bulibășeala aia îngrozitoare în care s-a aflat statul român: că toată lumea e în viață, că au fost găsiți, că nimeni nu a pățit nimic. Au transmis pe TV că totul e ok și Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok și că îi desparte doar distanța din pădure până acasă. I-am explicat cât am putut, pe înțelesul lui de la șapte ani. Atunci am fost cea mai puternică din lume, așa m-am considerat. Mi-am găsit o forță pe care nu credeam că o am. Când i-am zis că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că are o forță în el mai mare decât mine și oricare altă persoană”, a declarat Romanița Iovan.

Cum arata acum la 15 ani fiul lui Adrian Iovan şi al Romaniţiei! Seamană leit cu tatăl lui: „Nu am apucături de adolescent!” VIDEO

„La scurt timp, a venit un telefon de la unul dintre medicii din avion, care nu a putut să facă mai nimic sau nu știu ce să zic, nu vreau să comentez, să-mi spună că cei din Colegiul Medicilor s-au gândit să-i dea o diplomă lui Albert pentru tatăl lui… Nu pun niciun cuvânt și nicio virgulă, transmit fix cuvintele lui Albert, „Mama, nu-mi trebuie nicio diplomă!”, pentru că nu înțelege cum dintr-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tata. Asta i-am transmis medicului. Lucrurile sunt mai dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, a murit înghețat. Hipotermie scrie pe certificatul de deces”, a mai spus creatoarea de modă.

Şapte ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Romaniţa Iovan şi fiul ei au urcat în munţi pentru a-l comemora pe Adrian Iovan. GALERIE FOTO

„Doi oameni care se iubesc pot să ajungă la divorț pentru că drumurile lor se despart, dar asta nu înseamnă că nu continuă să-și educe copilul. Noi am rămas foarte, foarte buni prieteni și mă bucur că Adrian a fost lângă Albert exact cei șapte ani care au contat pentru educația lui”, a încheiat Romaniţa Iovan.