Romaniţa Iovan face dezvăluiri despre relaţia cu Irinel Columbeanu: „Când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casă, nici maşini”

Romaniţa Iovan face dezvăluiri despre relaţia pe care a avut în urmă cu peste 30 de ani cu Irinel Columbeanu. Creatoarea de modă povesteşte că în acea perioadă Irinel nu era deloc un om bogat, dimpotrivă.

03 apr. 2022, 11:23
Romaniţa Iovan face dezvăluiri despre relaţia cu Irinel Columbeanu: „Când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casă, nici maşini”

Romaniţa Iovan face dezvăluiri despre relaţia cu Irinel Columbeanu. Designerul infirmă zvonurile potrivit cărora, în urmă cu peste 30 de ani, a acceptat să fie iubita lui Irinel Columbeanu pentru că acesta ar fi fost bogat.

Romaniţa Iovan face dezvăluiri despre relaţia cu Irinel Columbeanu

Creatoarea de modă susţine că în perioada în care ea şi Irinel au format un cuplu, acesta locuia într-o casă de partid şi nu „învârtea averi”, aşa cum s-a speculat.

Citeşte şi Dieta cu care Romaniţa Iovan se menţine în formă la 57 de ani: „E un ritual, sunt obsedată”

„Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba. Nu învârtea averi, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor.

Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi.

Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte”, a declarat Romaniţa, potrivit Viva.

Irinel Columbeanu și Romanița au fost împreună încă din 1986, pe când el avea 28 de ani, iar ea 21. Ea era un manechin apreciat, iar el fiul șefului de protocol de la Guvern. Relaţia dintre cei doi s-a încheiat în 1996, însă aceştia au rămas prieteni.

Citeşte şi Romanița Iovan, detalii necunoscute despre relația de 14 ani cu iubitul ei, Iulian: „Nu știa cine sunt. Mi-a plăcut echilibrul și calmul lui” VIDEO