Rona Hartner divorţează de soţul ei, la 2 ani de la căsătorie: „Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”

Rona Hartner divorţează de soţul ei, la 2 ani de la căsătorie. Artista a dezvăluit această veste la Pro TV, când a intrat în direct la Vorbeşte lumea. Rona, în vârstă de 48 de ani, și Herve s-au căsătorit în toamna anului 2019 și păreau unul dintre cele mai solide cupluri.

14 mai 2021, 14:16
Rona Hartner divorţează de soţul ei, la 2 ani de la căsătorie: „Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”
Rona Hartner divorţează de soţul ei

Rona Hartner divorţează de soţul ei, Herve, care este este muzician – profesor de jazz, dj de muzică religioasă și face gospel electro. Vedeta a făcut anunţul, însă nu a dorit să dea mai multe detalii despre această situaţie şi nici despre motivul care a dus la separare.

Citeşte şi: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner, după ce anul trecut cancerul i-a recidivat: „Trebuie să fac asta”

Rona Hartner divorţează de soţul ei

Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. (…) Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Nu o să vă spun nimic despre Herve. Nu vreau să dau declarații despre ce s-a întâmplat. Nu mai locuim împreună. Eu am rămas în casa mea, care era pe numele meu.

Nu am făcut Paștele împreună. Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa” , a spus vedeta la Pro TV.

Artista se declara extrem de fericită în urmă cu trei ani, când l-a cunoscut pe Herve. Chiar îşi doreau un copil, indiferent că era al lor sau înfiau unul.

Rona Hartner îşi dorea să devină mamă

Rona Hartner a avut parte de un an greu, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Din fericire, actriţa a reuşit să învingă boala, iar acum, singura ei dorinţă este să se bucure din plin de fiecare moment al vieţii.

Mai mult decât atât, îşi doreşte foarte mult un copil cu bărbatul căruia i-a devenit soţie anul trecut. Vedeta este oprimistă şi speră într-o minune, deşi la 47 de ani nu este atât de uşor să rămână însărcinată.

Dacă lumea spune oare ‘o să avem sau nu un copii, mie nu mi-e frică deloc, pentru că am doar 47 de ani în curând, adică pe 9 martie va fi ziua mea şi fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu. După chimoterapie am avut foarte multe schimbări hormonale, ca să zic aşa, şi nu ştiu sigur dacă va mai fi posibil, dar e clar că ne dorim.

Ăsta este cursul normal al vieţii şi e normal, dacă ne-am căsătorit creştineşte, să vrem să avem o familie creştină şi să acceptăm copiii. Dacă El consideră că trebuie să devin mămică la 47 de ani, sunt de acord, pentru că un copil este o binecuvântare la orice vârstă ar veni. Am rezultatele de la toate analizele de un an după ce a fost declanşat cancerul, nu mai am nimic”, mărturisea Rona Hartner la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri